Babagan Kita

Profil Perusahaan

BeijingTopsky Intelligent Equipment Group Co., Ltd. wis didegake ing taun 2003, bertekad kanggo dadi perusahaan R & D peralatan safety global sing dihormati. Kantor Pusat ing Zhongguancun Hightech Park, basis industri Jinqiao, Dumunung total 3, 000 meter persegi.
Modal sing ndaftar yaiku 42 yuta RMB. Kita duwe telung anak perusahaan: TOPSKY, TBD, KYCJ lsp, minangka perusahaan teknologi tinggi nasional.

about us

Range Produk

IMG_9924

Piranti kebakaran, kalebu robot geni, sistem kabut banyu, alat hidrolik, detektor urip lan liya-liyane

telescopic manuipulator

Piranti polisi & militer kalebu setelan EOD, manuipulator teleskopik. Robot EOD, cedhak latihan bis lan liya-liyane.

Detektor gas kalebu detektor bocor gas metana laser, detektor gas siji, detektor 2 in 1, detektor gas 4 ing 1 lan liya-liyane.

our products

Tanduran utawa tanduran kimia produk aman kanthi intrinsik kalebu kamera digital aman, meter level swara digital sing aman, meter jarak laser sing aman lan liya-liyane.

our products

Keuntungan Kita

Ing peralatan geni, alat nylametake, riset urip lan polisi & peralatan milliter, perusahaan kami duwe kauntungan unik.
Ing pengawasan keamanan lan peralatan penegak ukum, kita minangka salah sawijining produsen paling gedhe.
Saiki, produk kita wis diekspor menyang luwih saka 20 negara lan wilayah kayata Amerika, Prancis, Australia, Italia lan liya-liyane.
Nganti saiki, perusahaan kita duwe
17 Sertifikat Pusat Pengawasan lan Inspeksi Kualitas Peralatan Nasional
103 tandha sertifikasi safety mine (MA)
9 Bukti Mbledhosake Bahan Kimia
Sertifikasi 6 CE
45 sertifikat paten
Topsky tetep ngluncurake produk anyar kanthi kacepetan 30% tambahan saben taun. Perusahaan menehi penawaran rega sing cukup, pangiriman cepet lan layanan aftersales sing apik minangka misi. Muga-muga bisa kerja sama karo luwih akeh pelanggan saka kabeh jagad adhedhasar kesetaraan lan entuk manfaat bebarengan.

Sejarah Kita

Ing wulan Juni 2003

Beijing Topsky didegake kanthi modal terdaftar 42 yuta RMB lan alamat ing penduduk Distrik Haidian, Beijing.

Ing wulan November 2004

Kita pindhah menyang bangunan komersial ing Distrik Haidian kanthi luwih saka 100 meter persegi

Ing wulan Desember 2005

Perusahaan kita wiwit ganti saka dagang menyang perusahaan manufaktur.

Ing wulan April 2013

Bangunan produksi anyar liyane sing diwiwiti digunakake.

Misi

Supaya jagad iki luwih aman.

Rute Teknis

Kanggo ngrampungake masalah keamanan tradisional kanthi teknologi non-tradisional.

Klompok Pelanggan

Keamanan umum lan keamanan produksi.