Manipulasi teleskop EOD

  • EOD Telescopic Manipulator  ETM-1.0

    EOD Teleskopik Manipulator ETM-1.0

    Pambuka manipulator teleskopik minangka salah sawijining jinis piranti EOD. Iki kalebu cakar mekanik, lengen mekanik, kothak batere, kontrol, lan liya-liyane. Iki bisa ngontrol cakar kanthi mbukak lan nutup, lan entuk operasi cakar mekanik kanthi layar LCD. Piranti iki digunakake kanggo kabeh pembuangan artikel sing mbebayani lan cocog kanggo keamanan publik, pemadam kebakaran lan departemen EOD. Dirancang kanggo nyedhiyakake operator kanthi kemampuan mandheg 4 meter, mula ...