Detektor gas tunggal

  • JCB4  Combustible CH4 Gas Detector

    Detektor Gas CH4 sing bisa dibakar JCB4

    Aplikasi: Detektor gas mudah terbakar JCB4 minangka instrumen intrinsik sing aman lan bisa dilebokake lan dirancang kanggo nyegah gas sing gampang dibakar. Detektor gas terbakar JCB4 minangka monitor gas tunggal tanpa biaya murah sing dirancang kanggo nglindhungi personel saka paparan gas bakar sing mbebayani ing kahanan sing paling ekstrem. Sanajan ukuran kompak, Detektor gas sing bisa dibakar JCB4 kalebu fitur sing biasane ditemokake mung ing monitor multi-gas sing luwih gedhe kalebu tampilan OLED sing gedhe, ...
  • portable SO2 sulfur dioxide Detector CELH50

    Detektor sulfur dioksida belerang SO2 CELH50

    Nomer Model: Kualifikasi CELH50: Sertifikasi Sertifikat Pemeriksaan Sertifikat Keselamatan Tambang Batubara Aplikasi: Detektor SO2 tunggal minangka instrumen intrinsik sing aman lan bisa diledhot lan dirancang kanggo nyegah SO2. Detektor SO2 tunggal minangka monitor gas tunggal tanpa biaya murah sing dirancang kanggo nglindhungi personel saka paparan gas SO2 sing mbebayani ing kahanan sing paling ekstrem. Sanajan ukuran kompak, detektor SO2 tunggal kalebu fitur sing biasane ...
  • Portable O2 oxygen Detector

    Detektor oksigen O2 portabel

    Nomer Model: Kualifikasi CYH25: Sertifikasi Sertifikat Pemeriksaan Sertifikat Keselamatan Tambang Batubara: Detektor Portable O2 minangka instrumen intrinsik sing aman lan bisa diledhot lan dirancang kanggo ngalangi O2. Detektor O2 portabel minangka monitor gas tunggal tanpa biaya murah sing dirancang kanggo nglindhungi personel saka paparan gas O2 sing mbebayani ing kahanan sing paling ekstrem. Sanajan ukuran kompak, detektor Portabel O2 kalebu fitur sing biasane ditemokake ...
  • Ammonia Gas NH3 Monitor JAH100

    Ammonia Gas NH3 Monitor JAH100

    Model : Kualifikasi JAH100 : Sertifikat Keselamatan Tambang Sertifikasi Eksplorasi Sertifikat Eksplorasi Deteksi amonia minangka instrumen elektronik sing digunakake kanggo ndeteksi konsentrasi amonia ing lingkungan lan bisa dipikolehi. Nalika ndeteksi konsentrasi amonia ing lingkungan tekan utawa ngluwihi nilai alarm sing wis ditemtokake, detektor amonia bakal ngirim sinyal alarm swara, cahya lan geter. Wis digunakake ing macem-macem ...
  • JHB4 Methane CH4 detector

    Detektor JHB4 Methane CH4

    Kualifikasi: Model Sertifikat Pemeriksaan Sertifikat Keselamatan Tambang Batubara Batubara: Aplikasi JHB4: Detektor Gas Kobong Inframerah minangka instrumen intrinsik sing aman lan bisa diledhot lan dirancang kanggo nyegah konsentrasi Gas sing Kobar ing udhara sekitar kanthi terus-terusan lan cepet. Iki nggunakake teknologi inframerah NDIR kanthi akurasi dhuwur lan respon cepet. Rentang pangukuran gas Terobong (CH4) yaiku 0-5,0% utawa 0-100% vol. Sanajan ukuran kompak, Co ...
  • portable H2 hydrogen Detector CQH100

    Detektor hidrogen hidrogen H2 CQH100

    Nomer Model: Kualifikasi CQH100: Sertifikasi Sertifikat Pemeriksaan Sertifikat Keselamatan Tambang Batubara: Detektor Portabel H2 minangka instrumen intrinsik sing aman lan bisa diledhot lan dirancang kanggo nyegah H2. Detektor H2 Portabel minangka monitor gas tunggal tanpa biaya murah sing dirancang kanggo nglindhungi personel saka paparan gas H2 sing mbebayani ing kahanan sing paling ekstrem. Sanajan ukuran kompak, detektor H2 tunggal kalebu fitur sing biasane ditemokake ...
  • Hydrogen Sulfide Sensor/H2S Meter

    Sensor Sulfida Hidrogen / Meter H2S

    Model: Aplikasi GLH100: Meter GLH100 H2S bisa terus-terusan lan kanthi otomatis ngowahi konsentrasi bolongan H2S dadi sinyal listrik standar banjur ngirim menyang peralatan sing cocog. Iki bisa nuduhake konsentrasi metana ing situ lan duwe fungsi alarm transfinite sing bisa dideleng lan visual. Bisa nyambung karo sistem monitoring, instrumen kunci gas gas breaker lan angin. Iki digunakake kanthi wiyar ing lapangan kerja tambang batu bara, gua listrik lan mekanik lan bali ...
  • Portable Infrared CO2 gas detector CRG5H

    Detektor gas CO2 Inframerah Portable CRG5H

    Kualifikasi: Aplikasi Sertifikasi Sertifikat Pemeriksaan Sertifikat Keselamatan Tambang Batubara: Detektor CO2 Inframerah minangka instrumen intrinsik sing aman lan dirancang kanggo nyegah konsentrasi CO2 ing udara sekitar kanthi terus-terusan lan cepet. Iki nggunakake teknologi inframerah NDIR kanthi akurasi dhuwur lan respon cepet. Ukuran pangukuran gas CO2 yaiku 0-5,0%. Sanajan ukuran kompak, detektor CO2 Inframerah kalebu fitur sing biasane ditemokake ing ...
  • Portable CO carbon monoxide Detector

    Detektor karbon monoksida CO portabel

    Nomer Model: CTH1000 CTH2000 CTH5000 CTH10000 Kualifikasi: Sertifikat Keamanan Tambang Batubara Aplikasi Sertifikasi Sertifikat Ledakan: Detektor CO Portable minangka instrumen intrinsik sing aman lan mbledhos lan dirancang kanggo ngalangi CO. Detektor CO Portable minangka pangopènan murah lan murah - Monitor gas tunggal gratis sing dirancang kanggo nglindhungi personel saka paparan gas CO mbebayani ing kahanan sing paling ekstrem. Sanajan ukuran kompak, detektor CO portabel kalebu featu ...
  • CL2 Chlorine Gas Gas Monitor JLH100

    CL2 Gas Gas Klor Monitor JLH100

    Kualifikasi: Sertifikasi Sertifikat Keselamatan Tambang Keselamatan Tambang Batubara Batubara: JLH100 Pambuka Prinsip kerja detektor gas klorin: Cara kerja sensor prinsip elektrokimia yaiku ndeteksi sejumlah difusi gas. Nyedhiyakake deteksi gas pribadi sing paling apik, kinerja sing bisa dipercaya, gampang digunakake, kokoh lan awet. Cangkang plastik rekayasa sing kuwat bisa nahan gulung lan tabrakan sing bisa kedadeyan ing situs; layar amba ...