Piranti nylametake banyu

  • TS3 Wireless Remote-Controlled Life Buoy

    Pelampung Urip Remote-Controll nirkabel TS3

    1. Gambaran Umum daya tahan nirkabel kendali nirkabel yaiku robot hemat permukaan cilik sing bisa dioperasikake saka adoh. Bisa digunakake kanthi umum kanggo nylametake banyu sing tiba ing kolam renang, wadhuk, kali, pantai, kapal pesiar, feri, lan banjir. Remote control diwujudake liwat remot kontrol, lan operasine gampang. Kacepetan sing ora diturunake yaiku 6m / s, sing bisa nyedhaki wong sing tiba ing banyu kanggo nylametake kanthi cepet. Kacepetan sing dikepengini yaiku 2m / s. Ana hi ...
  • ROV-48 Water Rescue Remote Control Robot

    Robot Control Remote Nylametake Banyu ROV-48

    Ringkesan Robot kontrol remot nylametake banyu ROV-48 yaiku robot panelusur banyu cethek lan kontrol nylametake banyu cilik kanggo pemadam kebakaran, sing digunakake khusus kanggo nylametake wilayah banyu ing skenario kayata wadhuk, kali, pantai, feri, lan banjir. Ing operasi nylametake tradisional, para penyelamat nggawa prau kapal selam utawa menyang titik gulung banyu kanggo nylametake. Peralatan nylametake utama sing digunakake yaiku kapal kapal selam, tali safety, jaket urip, pelampung, lan liya-liyane ...
  • ROV2.0 Under Water Robot

    ROV2.0 Ing Robot Banyu

    Pambuka Robot ing jero banyu, uga diarani submersibles sing bisa dikendhaleni jarak jauh, minangka jinis robot kerja ekstrem sing bisa digunakake ing jero banyu. Lingkungan ing jero banyu angel banget lan mbebayani, lan jerone nyilem manungsa diwatesi, mula robot ing jero banyu dadi alat penting kanggo ngembangake samodra. Umume ana rong jinis submersibles kontrol jarak jauh sing ora dikendhalekake: kabel submersibles sing dikontrol jarak adoh lan submersibles sing bisa dikendhaleni tanpa kabel. Antarane, remot ...