Setelan bom EOD

  • Eod Bomb Disposal Suit

    Suit Pembuangan Bom Eod

    Suit Bom Disposal Suit minangka desain setelan bom paling anyar lan paling canggih. Ndhaptar bahan kelas pertama ing donya sing wis digunakake pirang-pirang taun ing puluhan negara ing saindenging jagad. Bomb Disposal Suit nyedhiyakake proteksi fragmentasi, overpressure, dampak lan panas kanthi dhuwur, sekaligus menehi kenyamanan lan fleksibilitas maksimal kanggo operator. Suit kasebut kalebu barang-barang kapisah ing ngisor iki sing kanthi kolektif nggawe klambi lengkap: ● Jaket kanthi colla ...