Alat EOD disetel

  • 36 Piece EOD Non-Magnetic Tool Kit

    36 Piranti Alat Non-Magnetik EOD

    Kit alat non-magnetik utamane nggunakake tembaga beryllium minangka bahan utama, lan kalebu produk kelas IIC nasional. Iki dioperasikake kanthi konsentrasi 21% hidrogen lan ora meledak gas. Amarga magnetisme bahan perunggu beryllium iku nol, alat perunggu beryllium uga diarani alat non-magnetik, sing bisa ana ing medan magnet. Operasi lingkungan aman. Nalika personel bahan peledak mbuwang obyek kasebut, alat kasebut bisa nyegah ...