Piranti akustik jarak jauh

  • TS-Micro portable loudspeaker system (LRAD Long range acoustic device)

    Sistem loudspeaker portebel TS-Micro (piranti akustik jarak jauh LRAD)

    Deskripsi Produk: Speaker speker portebel iku piranti pertahanan cerdas kanggo nyebarake wong akeh tanpa ndemek lan ngrusak. Iki dirancang kanggo ketemu babagan operasi taktis utawa tanggap darurat sing mbutuhake nada peringatan lan pesen swara sing bisa dingerteni. Piranti kasebut bisa ngeculake swara banter sing angel banget supaya masarakat tetep tetep ora ana ing lengganan. Produk iki bakal nyedhiyakake tembok penegak ukum karo petugas ukum sing katon ...