Robot EOD

  • ER3 (M) EOD robot

    Robot EOD ER3 (M)

    Ringkesan robot EOD umume digunakake kanggo ngatasi tugas sing gegandhengan karo bahan peledak, lan uga bisa digunakake kanggo ndeteksi medan sing angel digayuh manungsa. Manipulator EOD 6-derajat-kebebasan bisa muter ing sembarang sudut, lan bisa nyekel barang-barang abot nganti 55KG. Sasis nggunakake crawler + struktur ayunan dobel, sing bisa adaptasi karo macem-macem terrain lan kanthi cepet nglawan penyebaran. Sanalika, robot kasebut dilengkapi kontrol kabel lan bisa beroperasi kanthi adoh liwat kabel ing jaringan ...
  • ER3 (H) EOD robot

    Robot EOD ER3 (H)

    Ringkesan robot EOD umume digunakake kanggo ngatasi tugas sing gegandhengan karo bahan peledak, lan uga bisa digunakake kanggo ndeteksi medan sing angel digayuh manungsa. Manipulator EOD 6-derajat-kebebasan bisa muter ing sembarang sudut, lan bisa nyekel barang-barang abot nganti 100KG. Sasis nggunakake struktur crawler, sing bisa adaptasi karo macem-macem terrain lan kanthi cepet nglawan penyebaran. Robot kasebut dilengkapi pemancar kawat otomatis serat optik, sing bisa dikontrol kanthi adoh liwat kabel yen ana jaringan ...
  • ER3 (S-1) EOD robot

    Robot EOD ER3 (S-1)

    Ringkesan robot EOD umume digunakake kanggo ngatasi tugas sing gegandhengan karo bahan peledak, lan uga bisa digunakake kanggo ndeteksi medan sing angel digayuh manungsa. Manipulator EOD 6 derajat-kebebasan bisa muter ing sembarang sudut, lan bisa nyekel barang-barang abot nganti 10,5KG. Sasis nggunakake crawler + struktur ayunan dobel, sing bisa adaptasi karo macem-macem terrain lan kanthi cepet nglawan penyebaran. Sanalika, robot kasebut dilengkapi kontrol kabel lan bisa beroperasi kanthi adoh liwat kabel ing jaringan ...