Detektor bocor gas metana laser

  • Hand-held laser remote methane gas leak detector (JJB30)

    Detektor bocor gas metana jarak jauh laser genggam (JJB30)

    1. Tinjauan Detektor bocor gas metana jarak jauh laser sing digunakake Tangan nggunakake teknologi spektroskopi laser sing bisa disetel (TDLAS) kanggo ndeteksi bocor gas kanthi cepet lan akurat sajrone 30 meter. Para pekerja kanthi efektif bisa ndeteksi area sing angel digayuh utawa sing ora bisa dituju ing wilayah sing aman, kayata dalan sing rame, pipa sing ditanggepi, pensiun sing munggah, pipa transmisi jarak adoh, lan kamar tanpa kendhali. Panganggone ora mung nambah efisiensi lan kualitas inspeksi mlaku-mlaku, nanging uga ...
  • JJB30-2new type Hand-held laser remote methane gas leak detector

    Detektor bocor gas metana jarak jauh laser genggam tipe JJB30-2new

    1. Tinjauan Detektor bocor gas metana jarak jauh laser sing digunakake Tangan nggunakake teknologi spektroskopi laser sing bisa disetel (TDLAS) kanggo ndeteksi bocor gas kanthi cepet lan akurat sajrone 30 meter. Para pekerja kanthi efektif bisa ndeteksi area sing angel digayuh utawa sing ora bisa dituju ing wilayah sing aman, kayata dalan sing rame, pipa sing ditanggepi, pensiun sing munggah, pipa transmisi jarak adoh, lan kamar tanpa kendhali. Panganggone ora mung nambah efisiensi lan kualitas inspeksi mlaku-mlaku, nanging uga ...
  • Hand-held laser remote methane gas leak detector(JJB30)

    Detektor bocor gas metana jarak jauh laser genggam (JJB30)

    1. Overview detektor bocor gas metana jarak jauh laser minangka teknologi canggih sing ndeteksi bocor metana saka jarak sing adoh. Iki minangka produk deteksi bocor generasi anyar, sing nambah efisiensi lan keamanan inspeksi mlaku-mlaku, instrumen kasebut kasedhiya, dikenali ing saindenging jagad. Nggunakake spektroskopi laser sing bisa disetel (TDLS) kanggo ndeteksi bocor gas nganti 30 meter. Wong bisa ndeteksi area sing angel digayuh utawa ora bisa diakses ing wilayah sing aman, ...