Peralatan keamanan tambang

  • ZYX120  Isolated Compressed Oxygen Self-Rescuer

    ZYX120 Nyelametake Oksigen Self-Rescuer

    Aplikasi ZYX120 Isolated Oxygen Compressed Self-Rescuer (cekak kanggo penyelamat awake dhewe) nggunakake oksigen kompresi medis minangka sumber udara. Iki minangka sistem perlindungan napas pribadi sirkuit sing wis terisolasi sing nduweni karakter resistensi pernapasan cilik, suhu aspirasi sithik, trep, aman lan andal, bisa digunakake maneh, lan liya-liyane. Iki digunakake kanggo tambang batubara lan lingkungan sing tercemar racun gas utawa kurang gas oksigen. Wong sing nyambut gawe nganggo ...
  • ZY45 Insulated Compressed Oxygen

    Oksigen kompresi terisolasi ZY45

    Model Rescuer Oksigen Terkompresi Terisolasi: ZYX45 Wektu: 45 Menit 45 Menit durasi penambangan mandhiri, alat pelindung pribadi pertambangan Kualifikasi: Sertifikat Keamanan Tambang Batubara Aplikasi Sertifikasi Sertifikat Pemeriksaan Eksplorasi ZYX45 Timer Oksigen Kompresi ZYX45 (singkat dhewe -rescuer) nggunakake oksigen kompres medis minangka sumber udara. Iki minangka sistem proteksi napas pribadi sirkuit sing wis terisolasi sing duwe karakter cilik ...
  • Hours Self-contained breathing apparatus

    Jam Aparat napas mandhiri

    Aplikasi Saben tim darurat nylametake nylametake nyawa utawa mateni kobongan, ing ndhuwur utawa ing ngisor lemah, HYZ4 (B) Alat Pernapasan Sirkuit Tertutup Diri dhewe. Apa digunakake sajrone nylametake utawa misi pemadam kebakaran ing tambang, terowongan utawa saluran kereta bawah tanah sing ora ana darurat gas utawa oksigen sing ora cukup, HYZ4 (B) Alat Pernapasan Sirkuit Tertutup Diri minangka pilihan pertama. Luwih saka 10.000 pangguna profesional gumantung ing HYZ4 (B) Closed Self-Contitted ...
  • Hours Self-Contained Closed Circuit Breathing Apparatus

    Jam Piranti Pernapasan Sirkuit Closed

    aparatus napas darurat portabel) (Aparat Pernapasan 4 Jam) Kualifikasi: Aplikasi Sertifikasi Sertifikat Pemeriksaan Sertifikat Bukti Ledakan Batubara Saben tim darurat nylametake nyawane utawa ngobong geni, ing ndhuwur utawa ing ngisor lemah, HYZ4 Perangkat Napas Sirkuit Tertutup Sendiri diwiwiti dhewe-dhewe. Apa digunakake sajrone nylametake utawa misi pemadam kebakaran ing tambang, terowongan utawa saluran sepur ing ngisor lemah sing ana gas sing mbebayani utawa insufficien oksigen ...
  • Self-contained breathing apparatus HYZ2

    Alat napas mandhiri HYZ2

    Model: HYZ2 / HYZ4 Kualifikasi: Aplikasi Sertifikasi Sertifikat Inspeksi Sertifikat Bukti Batesan Batubara Nalika tim darurat nylametake nyawane utawa ngobong geni, ing ndhuwur utawa ing ngisor lemah, HYZ2 Perangkat Pernapasan Sirkuit Tertutup Sendiri diduweni. Apa digunakake sajrone nylametake utawa misi pemadam kebakaran ing tambang, terowongan utawa saluran sepur ing lemah sing ora ana darurat gas utawa oksigen sing ora cukup, HYZ2 Sirkuit Tertutup Diri ...
  • Ultraviolet radiation meter UV3000

    Meter radiasi ultraviolet UV3000

    Model: UV3000 Pambuka: Meter radiasi UV3000 Ultraviolet minangka kekuwatan spektral sing jembar. Umume digunakake kanggo ngukur kerapatan daya radiasi ultraviolet. Unit kasebut Uw / cm2. Sensor ana ing sisih ndhuwur peralatan. Gampang digunakake lan akurat kanggo ngukur. Panggunaan: Pemeriksaan kesehatan pendhudhukan ing industri Tes tes kinerja pemblokiran membran arsitektur, film surya lan kaca isolasi ing UV Pangukuran intensitas radiasi ing sumber cahya ultraviolet (srengenge, UV la ...
  • Real Time Aerosol Monitor Kit CCZ1000

    Kit Monitor Aerosol Wektu Nyata CCZ1000

    Model: CCZ1000 Merek: BJKYCJ Spesifikasi Nyata Waktu Detektor bledug portabel Tampilan digital, ukuran akurat, kinerja stabil, ukuran cilik, bobot awak Aplikasi Iki minangka generasi anyar detektor bledug langsung lan portebel, digunakake kanggo ndeteksi konsentrasi kabeh bledug utawa bledug-bledug ing lingkungan ing endi gas sing gampang ngobong utawa bisa njeblug kanthi karakteristik tampilan digital, ukuran sing akurat, lan kinerja sing stabil, ukurane cilik, bobote entheng, gampang lan ...
  • Digital light meter luxmeter luminometer 1010C

    Digital light meter luxmeter luminometer 1010C

    Fitur: 1, jangkauan deteksi gedhe, ukuran maksimum sing bisa diukur nganti 200000LUX 2, tampilan resolusi dhuwur: 0.1LUX / 0.01FC 3, Pilihan shift otomatis 4. Ukur maksimal, fungsi rekor minimal 5. Konversi unit LUX / FC 6. Maca sing dirancang fungsi kunci, ngunci angka sing diukur 7. Cathetan koleksi data otomatis Indikator teknis RANGE RANGE RESOLUTION ACCURACY 200LUX 0,1 ± 3% + 10dgts 2000LUX 1 ± 3% + 10dgts 20000LUX 1 ± 4% + 10dgts 200000LUX 1 ± 4% + 10dgts Karakteristik umum. ..
  • YSD 130Intrinsically safe  Digital Sound Level Meter

    YSD 130Meter Digital Sound Level aman

    Model: YSD130 Kualifikasi: Aplikasi Sertifikasi Sertifikat Pemeriksaan Sertifikat Keselamatan Tambang Batubara: YSD130 Digital Sound Level Meter minangka instrumen intrinsik sing aman lan mbledhos, utamane dirancang kanggo ngukur gangguan kanggo pengamatan tambang batu bara lan pengamatan keamanan tambang. Mesthine, uga ditrapake kanggo pangukuran swara ing pabrik, sekolah, kantor, akses lalu lintas lan kabeh jinis lingkungan sing perlu diukur. Tombol utama ...
  • Multi-Function Ventilation Meter JFY-4B

    Meter Ventilasi Multi-Fungsi JFY-4B

    Model ; Aplikasi JFY-4B: Meter Ventilasi Multi-Fungsi JFY-4B minangka instrumen intrinsik sing aman kanggo instruksi, utamane dirancang kanggo ngukur suhu, tekanan diferensial, kacepetan angin lan konsentrasi gas metana. Iki digunakake ing resistensi ventilasi, HVAC lan inspeksi pipa. Instrumen kasebut wis dikalibrasi kanthi tepat sadurunge padha metu saka pabrik. Anggere sampeyan nggunakake kanthi bener, instrumen bisa suwe saya suwe. Fitur Utama: Gampang diwaca O ...
  • Multi-Function Ventilation Meter JFY-4

    Meter Ventilasi Multi-Fungsi JFY-4

    Model ; Aplikasi JFY-4: Meter Ventilasi Multi-Fungsi JFY-4 minangka instrumen intrinsik sing aman lan mbledhos, dirancang khusus kanggo ngukur suhu, tekanan diferensial, kacepetan angin lan konsentrasi gas metana. Iki digunakake ing resistensi ventilasi, HVAC lan inspeksi pipa. Instrumen kasebut wis dikalibrasi kanthi tepat sadurunge padha metu saka pabrik. Anggere sampeyan nggunakake kanthi bener, instrumen bisa suwe saya suwe. Fitur Utama: Gampang diwaca On-sc ...
  • Multi-Function Ventilation Meter JFY-6

    Meter Ventilasi Multi-Fungsi JFY-6

    Model: JFY-6 Multi fungsi ventilasi meter ventilasi universal meter Ventilasi Meter ventilasi udara meter meter Kualifikasi: Sertifikat Keamanan Tambang Batu Bara Sertifikat Pemeriksaan Sertifikat Ledakan: Kecepatan angin, suhu, tekanan diferensial, tekanan atmosfer, asor, metana CH4 Aplikasi: JFY -6 Multi-Function Ventilation Meter minangka instrumen intrinsik sing aman lan mbebayani, utamane dirancang kanggo ngukur tekanan barometrik, beda ...