Polisi tameng kanthi weker

  • Police shield with alarm

    Polisi tameng kanthi weker

    Perisai sing ngilangi sing sumunar digabungake karo dispersi acousto-optik, sing nduweni fungsi sulingan sing sumunar lan panyebaran sonik, lan uga bisa digunakake minangka propaganda prentah lan pandhuan. Nguripake saklar daya tameng, meter tampilan voltase biasane nampilake voltase (tampilan 10 ~ 12V), banjur sampeyan bisa ngoperasikake cahya sing nyebar, nyebarake swara lan operasi mbengok. Kaloro fungsi dispersal bisa digunakake kanthi kapisah utawa bebarengan. Waca ...