Detektor gas

  • Hand-held laser remote methane gas leak detector (JJB30)

    Detektor bocor gas metana jarak jauh laser genggam (JJB30)

    1. Tinjauan Detektor bocor gas metana jarak jauh laser sing digunakake Tangan nggunakake teknologi spektroskopi laser sing bisa disetel (TDLAS) kanggo ndeteksi bocor gas kanthi cepet lan akurat sajrone 30 meter. Para pekerja kanthi efektif bisa ndeteksi area sing angel digayuh utawa sing ora bisa dituju ing wilayah sing aman, kayata dalan sing rame, pipa sing ditanggepi, pensiun sing munggah, pipa transmisi jarak adoh, lan kamar tanpa kendhali. Panganggone ora mung nambah efisiensi lan kualitas inspeksi mlaku-mlaku, nanging uga ...
  • JJB30-2new type Hand-held laser remote methane gas leak detector

    Detektor bocor gas metana jarak jauh laser genggam tipe JJB30-2new

    1. Tinjauan Detektor bocor gas metana jarak jauh laser sing digunakake Tangan nggunakake teknologi spektroskopi laser sing bisa disetel (TDLAS) kanggo ndeteksi bocor gas kanthi cepet lan akurat sajrone 30 meter. Para pekerja kanthi efektif bisa ndeteksi area sing angel digayuh utawa sing ora bisa dituju ing wilayah sing aman, kayata dalan sing rame, pipa sing ditanggepi, pensiun sing munggah, pipa transmisi jarak adoh, lan kamar tanpa kendhali. Panganggone ora mung nambah efisiensi lan kualitas inspeksi mlaku-mlaku, nanging uga ...
  • Hand-held laser remote methane gas leak detector(JJB30)

    Detektor bocor gas metana jarak jauh laser genggam (JJB30)

    1. Overview detektor bocor gas metana jarak jauh laser minangka teknologi canggih sing ndeteksi bocor metana saka jarak sing adoh. Iki minangka produk deteksi bocor generasi anyar, sing nambah efisiensi lan keamanan inspeksi mlaku-mlaku, instrumen kasebut kasedhiya, dikenali ing saindenging jagad. Nggunakake spektroskopi laser sing bisa disetel (TDLS) kanggo ndeteksi bocor gas nganti 30 meter. Wong bisa ndeteksi area sing angel digayuh utawa ora bisa diakses ing wilayah sing aman, ...
  • YQ7 multi-gas detector

    Detektor multi-gas YQ7

    Kategori Deteksi Standar: CH4 \ O2 \ CO \ H2S \ CO2 \ SO2, suhu 1. Pompa internal sing kuat nyedhiyakake aliran terus-terusan 2. Pangukuran suhu unik 3. Bisa ndeteksi enem gas lan suhu sing beda. Sensor opsional kasedhiya kanggo ngukur kacepetan angin, tekanan lan asor. 4. Sensor kinerja dhuwur sing diimpor 5. Sistem manajemen kalibrasi otomatis Tianyun TS-CLOUD otomatis 6. Rekam pangukuran 24 jam 7. Tampilan definisi tinggi 8. Polikarbonat ...
  • JCB4  Combustible CH4 Gas Detector

    Detektor Gas CH4 sing bisa dibakar JCB4

    Aplikasi: Detektor gas mudah terbakar JCB4 minangka instrumen intrinsik sing aman lan bisa dilebokake lan dirancang kanggo nyegah gas sing gampang dibakar. Detektor gas terbakar JCB4 minangka monitor gas tunggal tanpa biaya murah sing dirancang kanggo nglindhungi personel saka paparan gas bakar sing mbebayani ing kahanan sing paling ekstrem. Sanajan ukuran kompak, Detektor gas sing bisa dibakar JCB4 kalebu fitur sing biasane ditemokake mung ing monitor multi-gas sing luwih gedhe kalebu tampilan OLED sing gedhe, ...
  • YQ7 Multi-gas Detector

    Detektor Multi-gas YQ7

    1. Pompa internal sing kuat nyedhiyakake aliran terus-terusan 2. Pangukuran suhu unik 3. Bisa ndeteksi enem gas lan suhu sing beda. Sensor opsional kasedhiya kanggo ngukur kacepetan angin, tekanan lan asor. 4. Sensor kinerja tinggi sing diimpor 5. Sistem manajemen kalibrasi otomatis Tianyun TS-CLOUD otomatis 6. Rekam pangukuran 24 jam 7. Tampilan definisi tinggi 8. Cangkang polikarbonat kasar, gampang digenggem 9. Tombol gedhe cocog kanggo operasi nganggo sarung tangan 10. Uni ...
  • Wireless Multi-Gas Detector CD4X

    Detektor Multi-Gas Nirkabel CD4X

    Model : Merek CD4X: Aplikasi TOPSKY: CD4X digunakake kanggo nyoba CH4 (0-4%), CO2 (0-5%), CO (0-1000ppm), O2 (0-25%) sekaligus. Instrumen iki dipercaya lan gampang digunakake. Cocog kanggo bledosan gas lan kahanan mbebayani batubara lan gas. Sampeyan bisa nyumerepi ing pasuryan kerja penambangan batubara lan bali dalan online. Fitur Utama: Mode Tampilan: rong baris, papat digit, tabung tampilan digital abang 2,3 inci, Sampeyan bisa ndeleng kanthi cetha sajrone 30 meter. 200-1000Hz Frekuensi lan data kawat RS485 ...
  • portable multi-gas detector CD4A

    CD4A detektor multi-gas portabel

    Kualifikasi: Sertifikat Sertifikat Inspeksi Sertifikat Keselamatan Tambang Batubara Batubara: Spesifikasi CD4A 1. deteksi CH4, O2, CO, CO2 sekaligus 2. Garansi 2 taun 3. Setpoints alarm sing kurang lan dhuwur sing bisa disetel 4. Aplikasi Exibd I IP54 : CD4 (A) Detektor multi-gas portabel minangka instrumen intrinsik sing aman lan mbledhos lan dirancang kanggo nyegah gas. Sekaligus bisa ngawasi nganti patang bebaya atmosfer kalebu karbon monoksida (CO), oksigen (O2), combu ...
  • iR119 wireless gas detector

    detektor gas nirkabel iR119

    Fitur utama: iR119 minangka transmisi data jarak jauh nirkabel praktis detektor gas komposit, transmisi data wektu nyata liwat tandha modul nirkabel internal, nggunakake piranti lunak ngawasi, panrima bisa bebarengan entuk akuisisi lan kontrol data bidhangal PAD IR119, nyedhiyakake nyata- informasi deteksi wektu lan aktifake sinyal alarm nalika lapangan pangukur konsentrasi gas. IR119 duwe fungsi program lan bisa nampung siji nganti limang sensor bisa digunakake kanggo ndeteksi gas beracun ...
  • VOC volatile organic compounds gas detector

    Detektor gas senyawa organik volat VOC

    Kualifikasi: Sertifikat Pemeriksaan Sertifikat Keselamatan Tambang Batubara Batubara: Aplikasi iGas Pro PID VOC: iGas Pro PID nggambarake teknologi PID sing canggih. i Gas Pro PID VOC minangka detektor VOC warna pribadi paling cilik ing saindenging jagad. Bisa ndeteksi kabeh jinis VOC kanthi kahanan suhu lan asor sing beda. Tes kasebut cepet, andal lan akurat. Iki ditrapake kanggo kahanan kerja sing mbebayani ing endi ana gas beracun utawa gampang bakar. Bisa nyedhiyakake e ...
  • CD10  Portable Multi-Gas Detector

    Detektor Multi-Gas Portabel CD10

    Fitur: Jinis pangukuran nganti 10 jinis Sampeyan bisa ngukur alarm deteksi gas multifungsi kecepatan angin Pompa sampling internal, bisa dadi sampling jarak jauh jarak batere baterai sing bisa diganti, tahan 120H Pambuka: Aliran Gas Terminator CD10 alarm deteksi gas portofolio multifungsi minangka integrasi banget pengukuran instrumentasi portabel metana, karbon dioksida, belerang dioksida, oksigen, karbon monoksida, hidrogen sulfida, kecepatan angin, suhu, asor, tekanan atmosfer. Gedhe 3,7-in ...
  • Portable CH4,O2,CO,H2S multi-gas detector CD4

    CH4, O2, CO, H2S CD-detektor multi-gas portabel

    Aplikasi: Detektor multi-gas portabel CD4 minangka instrumen intrinsik sing aman lan mbledhos lan dirancang kanggo nyegah gas. Sekaligus bisa ngawasi nganti patang bebaya atmosfer kalebu karbon monoksida (CO), oksigen (O2), gas sing bisa dibakar (% LEL), lan hidrogen sulfida (H2S). Detektor multi-gas kompak lan entheng, CD4 portabel Multi-gas ngaktifake alarm, visual lan kedher nalika ana kahanan alarm utawa kurang. Detektor multi-gas portabel CD4 iku padha karo ...