Helm-peluru-bukti

  • PASGT Bulletproof Helmet

    Helm Peluru PASGT

    Materi Pambuka: Kinerja Kevlar: Bukti peluru, penyerapan kejut, Tingkat Perlindhungan tahan api: NIJ IIIA kanggo 9mm lan .44mag Dirancang kanggo: Polisi, Militer, Warna Pasukan Khusus: Hijau Militer, Ireng, Biru Angkatan Laut, Nilai Khaki V50: 660m / detik Kanggo informasi sampeyan, helm anti peluru tingkat NIJIIIA bisa tahan peluru ing ngisor iki kanthi kecepatan sing cocog. 1) .40 pluru S & W FMJ kanthi massa sing ditemtokake 8,0g lan kecepatan 352 m / s 2) .357 Peluru Magnum JSP kanthi m ...
  • MICH Bulletproof Helmet

    Helm anti peluru MICH

    Materi Pambuka: Kinerja Kevlar: Bukti peluru, penyerapan kejut, Tingkat Perlindhungan tahan api: NIJ IIIA kanggo 9mm lan .44mag Dirancang kanggo: Polisi, Militer, Warna Pasukan Khusus: Hijau Militer, Ireng, Biru Angkatan Laut, Nilai Khaki V50: Helm anti peluru level NIJIIIA 670m / detik bisa tahan peluru ing ngisor iki kanthi kecepatan sing cocog. 1) .40 pluru S & W FMJ kanthi massa sing ditemtokake 8.0g lan kecepatan 352 m / s 2) .357 Peluru Magnum JSP kanthi massa sing ditemtokake 10,2g lan ve ...
  • FAST Bulletproof Helmet

    Helm Kalor Cepet

    Materi Pambuka: Kinerja Kevlar: Bukti peluru, penyerapan kejut, Tingkat Proteksi tahan api: NIJ IIIA kanggo 9mm lan .44mag Dirancang kanggo: Polisi, Militer, Warna Pasukan Khusus: Hijau Militer, Ireng, Biru Angkatan Laut, Khaki, Gurun Tan lan tambah 10USD kanggo warna Kamuflase V50 Nilai: 660m / detik Kanggo informasi sampeyan, helm anti peluru tingkat NIJIIIA bisa tahan peluru ing ngisor iki kanthi kecepatan sing cocog. 1) .40 peluru S & W FMJ kanthi massa sing ditemtokake 8,0g lan kecepatan 352 ...