Robot pemadam kebakaran

  • RXR-YC25000BD Explosion-proof firefighting smoke exhaust and scouting robot

    RXR-YC25000BD knalpot ngebalake api lan robot pramuka

    Ringkesan produk Minangka jinis robot khusus, robot deteksi asap kebakaran RXR-YC25000BD nggunakake pasokan listrik batere lithium minangka pasokan listrik, sing kasusun saka awak robot, mesin asap asap, kamera inframerah lan terminal remot kontrol tangan. Robot pemadam kebakaran dikendhaleni jarak jauh kanthi kontrol remot nirkabel. Iki bisa muter fungsi asap lan bledug, radiasi panas, ngumbah asap lan gas buang ing adu geni lan nylametake, sing penting banget kanggo ...
  • RXR-Q100D fire intelligent water mist fire extinguishing robot

    RXR-Q100D robot geni geni geni cerdas

    Ringkesan Sistem Minangka jinis robot khusus, robot pemadam kebakaran banyu cerdas RXR-Q100D nggunakake sumber daya batere lithium minangka sumber tenaga robot, mesin bensin minangka sumber tenaga pompa, lan robot pemadam kebakaran remot kontrol kanthi remot kontrol nirkabel. Nggawa gun mist mist banyu tekanan dhuwur, mist banyu dhuwur meksa duwé fungsi pendinginan lumahing, asphyxiation, pengaruh emulsifikasi lan pengenceran sumber geni, uga ngalangi radiasi ...
  • RXR-MY120BD fire-fighting and smoke-exhausting robot

    Robot gelut geni lan ngrokok ngrokok RXR-MY120BD

    Deskripsi produk Robot gelut geni lan ngrokok ngrokok RXR-MY120BD minangka robot khusus. Nggunakake daya batere lithium minangka sumber listrik lan nggunakake remot nirkabel kanggo ngontrol jarak adoh lan robot sing ngobong asap. Bisa digunakake ing macem-macem perusahaan petrokimia skala gedhe. Tunnel lan subway saya tambah. Minyak lan gas, bocor lan mbledhosake gas beracun, terowongan, runtuh kereta bawah tanah lan bencana liyane rawan bencana. Pemadam kebakaran lan asap ...
  • RXR-MC200BD Explosion-proof Fire Fighting Reconnaissance Robot

    Robot Pengintaian Pertempuran Kebakaran RXR-MC200BD

    Deskripsi produk Robot pengintaian pemadam kebakaran RXR-MC200BD minangka robot khusus. Nggunakake daya batere lithium minangka sumber listrik lan nggunakake remot nirkabel kanggo ngontrol robot pemadam kebakaran kanthi adoh. Robot utamane kalebu awak robot, meriam banyu aliran gedhe, panci / kemiringan dual-vision inframerah, pengintaian audio lan video, pengintaian gas beracun lan mbebayani, lan terminal remot genggem. Bisa digunakake ...
  • RXR-MC120BD Explosion-proof Fire Fighting Reconnaissance Robot

    RXR-MC120BD Robot Pengintaian Pertempuran Kebakaran

    Deskripsi produk Robot pengintaian pemadam kebakaran RXR-MC120BD minangka robot khusus. Nggunakake daya batere lithium minangka sumber listrik lan nggunakake remot nirkabel kanggo ngontrol jarak mati geni lan robot knalpot kumelun. Bisa digunakake ing macem-macem perusahaan petrokimia skala gedhe. Tunnel lan subway saya tambah. Minyak lan gas, bocor lan mbledhosake gas beracun, terowongan, runtuh kereta bawah tanah lan bencana liyane rawan bencana. Pemadam kebakaran lan asap ...
  • RXR-MC80BGD Explosion-proof firefighting and scouting robot

    RXR-MC80BGD Robot petugas pemadam kebakaran lan pramuka

    Pambuka Produk Robot pengintaian pemadam kebakaran RXR-MC80BGD minangka robot khusus. Nggunakake daya batere lithium minangka sumber listrik lan nggunakake remot nirkabel kanggo ngontrol robot pemadam kebakaran kanthi adoh. Bisa digunakake ing macem-macem perusahaan petrokimia skala gedhe, terowongan, subway, lsp. Ing kana ana minyak lan gas sing tambah, bocor lan ledakan gas beracun, terowongan, runtuh kereta bawah tanah lan bencana liyane. Peralatan khusus kanggo nylametake ...
  • 2-S RXR-MC80BD Explosion-proof firefighting and scouting robot

    2-S RXR-MC80BD Robot pemadam kebakaran lan pramuka

    Ringkesan RXR-MC80BD Robot pemadam kebakaran lan pramuka bukti-bukti dirancang lan disertifikasi kanggo pemadam kebakaran lan pengintaian ing lingkungan sing mbledhos, kayata penyulingan petrokimia, panyimpenan gas minyak lan bahan bakar, uga pabrik kimia, panyimpenan, situs transportasi, lsp mbantu nambah keamanan nylametake lan nyuda korban jiwa ing misi kasebut. Fitur 1. ★ Certified-explosion-proof; IP67 & IP68 2. ★ Lacak aplikasi tahan panas, karet tahan api lan linin logam ...
  • RXR-MC40BD Explosion-proof firefighting Medium expansion foam and scouting robot 80D-3

    RXR-MC40BD Petugas pemadam kebakaran Bukti ekspansi umpluk ekspansi medium lan robot pramuka 80D-3

    Tinjauan produk Robot pengintaian pemadam kebakaran RXR-MC40BD minangka robot khusus. Nggunakake daya batere lithium minangka sumber listrik lan nggunakake remot nirkabel kanggo ngontrol robot pemadam kebakaran kanthi adoh. Bisa digunakake ing macem-macem perusahaan petrokimia skala gedhe, terowongan, subway, lsp. Ing kana ana minyak lan gas sing tambah, bocor lan ledakan gas beracun, terowongan, runtuh kereta bawah tanah lan bencana liyane. Peralatan khusus kanggo nylametake ing papan ...
  • RXR-MC4BD  Explosion proof fire fighting high multiplex foam fire detection robot

    RXR-MC4BD bukti bukti bledosan nglawan robot deteksi geni busa multiplex tinggi

    Deskripsi produk Robot deteksi RXR-MC4BD sing bisa mbuwang-mbuwang robot deteksi pemadam kebakaran ekspansi tinggi minangka jinis robot khusus. Nggunakake daya batere lithium minangka sumber daya lan nggunakake remot nirkabel kanggo ngontrol robot pemadam kebakaran saka jarak jauh. Produk iki bisa ditrapake kanggo macem-macem bahan kimia mbebayani kanthi ukuran gedhe, bangunan komersial jembar, pabrik, perusahaan komersial, tambang, terowongan, subway, gudang, hangar, kapal lan penyelamatan kacilakan liyane. Pr ...
  • RXR-M80D Fire fighting robot

    Robot gelut Fire RXR-M80D

    Pambuka PRODUK Minangka robot khusus, robot pemadam kebakaran RXR-M80D nggunakake pasokan listrik batere lithium minangka pasokan listrik lan nggunakake remot nirkabel kanggo ngontrol robot pemadam kebakaran. Bisa digunakake ing, robot pemadam kebakaran duwe peran penting kanggo nylametake lan nylametake, utamane kanggo ngganti petugas pemadam kebakaran ing peralatan khusus sing nylametake geni utawa asap kebakaran. Rentang aplikasi Usaha petrokimia skala gedhe, trowongan lan penyelamat nylametake ...
  • RXR-M 30D fire fighting dry powder fire extinguishing robot

    Robot pemadam kebakaran RXR-M 30D nglumpukake geni bubuk garing

    Ringkesan produk Robot pemadam kebakaran RXR-M 30D minangka robot pemadam kebakaran bahan bubuk kayata robot bubuk geni bubuk utawa bubuk semen, nggunakake pasokan listrik batere lithium minangka pasokan listrik, nggunakake remot nirkabel kanggo ngontrol robot bahan bubuk saka dawa kadohan Bisa nyambung karo truk bubuk lan bubuk semprotan kanggo mateni geni. Bisa digunakake ing macem-macem perusahaan petrokimia gedhe, terowongan, subway lan paningkatan liyane, gas minyak, kebocoran gas ...
  • RXR-C12BD explosion-proof fire reconnaissance robot

    Robot pengintaian geni bukti-bukti RXR-C12BD

    Deskripsi produk Robot pengintaian geni tahan bukti RXR-C12BD minangka robot khusus. Nggunakake daya batere lithium minangka sumber daya lan nggunakake remot nirkabel kanggo ngontrol jarak adoh robot pengintaian. Bisa digunakake ing macem-macem perusahaan petrokimia skala gedhe, terowongan, subway, lsp. Ing endi jumlah minyak, gas, bocor gas beracun lan jeblugan, terowongan, runtuh kereta bawah tanah lan bencana liyane rawan bencana. Robot pemadam kebakaran p ...