Gangguan Peledak

  • W38M  Explosive Disruptor

    Gangguan Peledak W38M

    1. Overview W38M Disruptor explosive umume digunakake kanggo disintegrasi bahan peledak utawa kemasan sing ora dingerteni. Iki bisa nyukupi kabutuhan keamanan nalika polisi khusus nindakake tugas EOD kontra-terorisme. W38M bisa ngilangi risiko lan njamin keamanan polisi khusus. Gangguan bledosan W38M bisa digunakake ing kahanan sing ora bisa ditemokake. Iki aman, dipercaya lan kuwat nyirnakake kekuwatan. 2. Ukuran Spesifikasi: 500mm * 440mm * 400mm Bobot : 21kg Panjang peluncur : 500mm Launcher diameter: ...