Alat ngluwari hidrolik

  • Hydraulic Power Unit 

    Unit Tenaga Hidrolik 

    Model : BJQ63 / 0.6 Aplikasi: BJQ63 / 0.6 Unit Tenaga Hidrolik akeh digunakake ing area penyelamatan kacilakan lalu lintas, bantuan bencana gempa bumi lan nylametake kacilakan. Iki minangka sumber daya alat entri paksa hidrolik. Fitur Utama: Nggunakake akeh output tekanan rong tahap sing dhuwur lan kurang, konversi otomatis, banjur nyepetake wektu nylametake Bisa digunakake suwe. Nggunakake minyak hidrolik penerbangan, saengga bisa digunakake ing suhu -30 ℃ nganti 55. Alat kasebut bisa nyambungake rong alat ...
  • Hydraulic Combination tools

    Piranti Kombinasi Hidrolik

    Model : GYJK-36.8 ~ 42.7 / 20-3 Aplikasi GYJK-36.8 ~ 42.7 / 20-3 Hydro Combi-Tool Cutter-Spreader akeh digunakake ing wilayah nylametake kacilakan lalu lintas, ngatasi bencana gempa bumi, nylametake kacilakan lan liya-liyane. Cocog kanggo operasi nylametake seluler. Cut struktur logam, komponen kendaraan, pipa lan lembaran logam. Karakteristik GYJK-36.8 ~ 42.7 / 20-3 Hydro Combi-Tool Cutter-Spreader nggabungake gunting, ekspansi lan daya tarik. Alat semacam iki padha karo clipper lan ...
  • Hydraulic Ram /Hydraulic support rod

    Rod dhukungan Ram / Hydraulik

    Model : GYCD-130/750 Aplikasi: Rod dhukungan hidrolik GYCD-130/750 digunakake kanthi akeh ing lapangan kacilakan dalan gedhe lan sepur, bencana udara lan nylametake pantai, bangunan lan bantuan bencana. Fitur Utama: Silinder minyak digawe saka paduan ringan ringan. Peralatan tambahan: kreta mandril Kudu sethithik kanggo legging, banjur nyepetake proses nylametake. Pucuk untu antiskid wis dijangkepi kanthi apik, mula ora bakal stres. Kunci hidrolik rong arah gabungan wi ...
  • Hydraulic Cutter

    Pemotong Hidrolik

    Model: GYJQ-25/125 Merek: Aplikasi TOPSKY: GYJQ-25/125 akeh digunakake kanggo nylametake kacilakan lalu lintas lan dalan gedhe, bencana gempa bumi, bangunan ambruk, bencana udara, bahaya laut lan liya-liyane. Range Pemotongan: komponen kendaraan, struktur logam, pipa, batang profil, piring baja lan sapanunggalane. Karakteristik: Blade digawe saka baja alat perawatan panas berkualitas tinggi. Lumahing diobati kanthi anodisasi. Dadi wis gampang dipakai. Bagéan obah dilengkapi casing protèktif. The ...
  • Hydraulic spreader

    Penyebar hidrolik

    Model : GYKZ-38.7 ~ 59.7 / 600 Aplikasi: GYKZ-38.7 ~ 59.7 / 600 Hydraulik Spreader akeh digunakake ing area penyelamatan kacilakan lalu lintas, relief bencana gempa bumi, nylametake kacilakan lan liya-liyane. Iki digunakake kanggo obah lan ngangkat alangan, prying retak lan ngembangake enterclose. Iki bisa ngrusak struktur logam lan nyuwek piring baja ing permukaan mobil. Iki kerja sama karo zipper lan mbusak alangan ing dalan. Karakteristik: Jarak ekspansi: 600mm Perlu wektu sethithik nalika ope ...
  • Manual pump  Model BS-63/0.07

    Model pompa manual BS-63 / 0.07

    Fitur sumber daya dhukungan kanggo seri alat hidrolik antarmuka tunggal. Ora perlu bahan bakar utawa listrik, operasi manual bisa ngasilake tenaga hidrolik, lan interior sing sampurna bisa bebas ngalih ing antarane tekanan dhuwur lan kurang kanggo nambah efisiensi nylametake. 1. Desain antarmuka tunggal, bisa digunakake kanthi tekanan, siji langkah. Antarmuka puteran 2, 360 derajat, operasi sing luwih trep lan luwih aman. Parameter Tekanan apa sing dienggo: Kapasitas tangki minyak hidrolik 63MPa: ≧ 2.0L Voltag Rendah ...
  • Heavy hydraulic support ram  Model  GYCD-120/450-750

    Ram dhukungan hidrolik abot Model GYCD-120 / 450-750

    Fitur Ram bisa digunakake kanggo dhukungan, daya tarik lan operasi liyane ing situs penyelamatan. Kajaba iku, struktur produk wis dioptimalake, lan jarak dhukungan lan stroke wis ditambah. Tambah papan nylametake. 1. Desain tabung tunggal tabung dobel, sing bisa dioperasikake kanthi meksa sak langkah. 2. Antarmuka minangka gesper puteran 360 derajat, sing luwih trep lan luwih aman kanggo dioperasikake. 3. Kontrol saklar non-slip kanggo operasi sing luwih akurat. 4. Nganggo rong arah ...
  • Heavy hydraulic cutter  Model GYJQ-28/125

    Pemotong hidrolik abot Model GYJQ-28/125

    Fitur Pemotong bisa digunakake kanggo operasi kayata nglereni lan misahake ing situs penyelamat. Kajaba iku, bahan pinggiran wis dianyari kanggo nambah gloss pinggiran. Nambah kekerasan piso, luwih aman sajrone digunakake. 1. Desain tabung tunggal tabung dobel, sing bisa dioperasikake kanthi meksa sak langkah. 2. Antarmuka minangka gesper puteran 360 derajat, sing luwih trep lan luwih aman kanggo dioperasikake. 3. Kontrol switch non-slip kanggo operasi sing luwih akurat 4. Nganggo ...
  • Heavy hydraulic cutter & spreader  Model: GYJK-25-40/28-10

    Model pemotong & penyebar hidrolik abot: GYJK-25-40 / 28-10

    Fitur Alat kombinasi bisa digunakake kanggo ekspansi, gunting, clamping, lan operasi liyane ing situs penyelamat. Kajaba iku, bahan pinggiran piso wis dianyari kanggo nambah resistensi crush lan gloss edge piso. Nambah kekerasan piso, luwih aman sajrone digunakake. 1. Desain tabung tunggal tabung dobel, sing bisa dioperasikake kanthi meksa sak langkah. 2. Antarmuka minangka gesper puteran 360 derajat, sing luwih trep lan luwih aman kanggo dioperasikake. 3. Kontrol saklar non-slip kanggo liyane ...
  • Heavy hydraulic motor pump BJQ-63/0.4S

    Pompa motor hidrolik abot BJQ-63 / 0.4S

    Fitur Penyebar bisa digunakake kanggo ekspansi, daya tarik, nyuwek, meres lan operasi liyane ing situs penyelamat. Kajaba iku, bahan rahang dianyari kanggo nambah kemampuan anti-ekstrusi, ngoptimalake struktur internal produk, lan nambah jarak pambukaan ekspansi. 1. Desain tabung tunggal tabung dobel, sing bisa dioperasikake kanthi meksa sak langkah. 2. Antarmuka minangka gesper puteran 360 derajat, sing luwih trep lan luwih aman kanggo dioperasikake. 3. Ganti non-slip ...
  • Heavy hydraulic motor pump BJQ-63/0.4S

    Pompa motor hidrolik abot BJQ-63 / 0.4S

    Fitur Mesin bensin Honda sing diimpor, tenaga kuwat lan kinerja stabil. 1. Struktur output dobel, bisa nyambungake rong piranti kanggo digunakake bebarengan. 2, desain antarmuka tunggal, bisa dioperasikake kanthi tekanan, kanthi sak langkah. 3, 360 derajat puteran antarmuka cepet, operasi sing luwih trep lan luwih aman. 4. Kinerja disipasi panas sing apik ndadekake jam kerja ora winates. 5. Tingkat swara sing sithik mbantu kualitas telpon antarane para penyelamat lan wong sing kejiret. 6. Ringan lan ukuran cilik ...
  • Quick plug extension rod

    Rod extension plug cepet

    1, ukuran standar 125/150 / 200mm telu.
    2. Cepet insert jinis desain gesper. "1 detik" kanggo ngrampungake steker batang lan batang piston lan sambungan cabut.
    3, desain knurling anti-selip, nguatake sentuhan lan gesekan, gampang digunakake tanpa skidding.