Detektor Cairan Mbebayani Desktop

  • Desktop Dangerous Liquid Detector

    Detektor Cairan Mbebayani Desktop

    Ringkesan: Detektor cair mbebayani Desktop LT-600 minangka jinis detektor cair mbebayani. Teknologi iki wis tekan level dhuwur. Produk kasebut kanthi otomatis bisa ndeteksi cairan mbebayani sing bisa dirembes, bisa mbledhos lan bisa nyegah cairan sing ngemot cairan mbebayani (sing bisa nyebabake pembakaran utawa bledosan) saka area keamanan. Iki minangka fasilitas pengujian keamanan sing dibutuhake kanggo stasiun, kereta bawah tanah, instansi pamrentah, stadion, lan warga ...