Detektor persimpangan non-linear

  • Non-Linear Junction Detector FJT-C-S6

    Detektor Junction Non-Linear FJT-C-S6

    Bisa nggoleki kabeh sirkuit komponen semikonduktor tanpa preduli status fungsine lan obyek target sing ngemot bahan logam. Bisa kanthi efektif nggoleki mikropon radio (piranti ngrungokake), kendhali jarak jauh, mikropon saluran kabel lan spek elektronik sing mbedhilake piranti elektronik, lan macem-macem benda sing bisa njeblug sing ngemot metalik. Bisa kanthi efektif njamin telusuran komponen internal lan struktur pertahanan (jubin, langit-langit, tembok, ...