Radar deteksi UAV

  • SR223B UAV detection radar

    Radar deteksi UAV SR223B

    1.Fungsi produk lan nggunakake radar SR223 umume kasusun saka 1 larik radar, 1 kothak kontrol integral lan 1 puteran. Iki digunakake kanggo ndeteksi, tandha lan indikasi target drone sipil mikro / cilik ing wilayah-wilayah penting kayata penjara, pameran, lan pangkalan militer. Informasi lintasan kayata posisi, jarak, dhuwure lan kacepetan target diwenehake. 2. Spesifikasi produk utama Parameter kinerja Item Sistem kerja Sistem larang tahap (scan mesin azimuth + pitch phas ...