Deleng liwat radar tembok

  • Hand-held Through Wall Radar

    Genggem Tangan Liwat Radar Tembok

    1. Deskripsi umum YSR120 Liwat radar tembok minangka detektor urip sing gampang portebel, genggem lan awet. Ukurane ringkes lan entheng lan bisa nyedhiyakake informasi kritis tumrap personel kanthi nyata babagan anane urip lan jarak ing mburine tembok. YSR120 dirancang kanthi profesional kanggo perlindungan safety khusus utawa industri darurat. Iki digunakake kanthi umum kanggo nyerang taktik, nglindhungi safety, Hostage Recovery, nggoleki & nylametake lan liya-liyane. 2. Fitur 1. Menehi Cepet, Taktika ...