Detektor urip

  • YSR  Explosion-proof multi-mode radar life detector

    Detektor urip radar multi-mode bukti-bukti YSR

    Pambuka Detektor urip radar multi-mode sing bisa mbledhos minangka penyelamatan darurat komposit telung dimensi adhedhasar swara, frekuensi, listrik, magnet, gelombang lan teknologi liyane ing siji, nggunakake deteksi swara, deteksi gelombang mikro, induksi elektromagnetik, deteksi video lan prinsip liyane Sistem telusuran lan nylametake urip. Detektor urip radar multi-mode bukti-bledosan kasusun saka detektor teleskop video nirkabel-bukti bledosan, detektor urip radar bukti-bledosan, ...
  • YSR Radar life detector

    Detektor urip Radar YSR

    YSR Radar Life Locator nggunakake teknologi radar ultra wideband (UWB) kanggo nambah kemungkinan nylametake sawise runtuh struktural amarga cuaca, geni utawa serangan bencana, longsor, banjir bandhang, gempa bumi utawa bencana alam liyane. Pencari urip cocog banget kanggo nylametake nyawane, nemokake korban kanthi ngrasakake gerakan napas cethek. Rentang kerja luwih saka 25m. Pencari kehidupan YSR Radar kabukten dadi alat sing efektif kanggo ndeteksi pratandha urip kaya ambegan lan ...
  • V9 Explosion-proof wireless audio and video life detector

    Detektor urip audio lan video nirkabel V9 sing mbledhos

    Deskripsi produk Detektor urip audio lan video minangka produk unggulan teknologi audio lan video generasi anyar kanggo nggoleki lokasi sing slamet. Detektor urip audio lan video minangka mripat lan kuping saka tim penyelamat ing retakan reruntuhan kanggo mbantu wong-wong sing bisa nemokake kanthi slamet. Dikenal kanthi efisiensi lan akurasi. Cukup kanthi mbukak kamera menyang bukaan cilik, para penyelamat bisa kanthi cepet nemtokake lokasi sing slamet nalika kanthi tliti ...
  • V5 Audio &video life detector

    V5 Detektor urip audio & video

    V5, digunakake kanggo golek urip ing reruntuhan. Wis disertifikasi dening Pusat Pengawasan lan Inspeksi Mutu Peralatan Nasional. Detektor urip video V5 ngidini para penyelamat bisa ndeleng wong-wong sing kepepet sing dikubur ing ngisor reruntuhan, lan bisa komunikasi karo wong-wong mau。Iku duwe siji kamera sing muter lan kamera infrared lan bisa uga digunakake sanajan ing lingkungan sing peteng. V5 Video Life Detector disambut dening tim penyelamat ing saindenging jagad。Iki bisa nyedhiyakake obrolan lan video sing jelas. Lan gambar lan ...
  • A9 Audio life detector

    A9 Detektor urip audio

    Ringkesan Iki digunakake kanggo nggoleki personel ing adegan bencana kayata runtuh bangunan, nggunakake kolektor audio sing kurang saka detektor lan sistem komunikasi swara kanggo nemtokake lokasi lan status wong-wong sing kepepet, lan nyedhiyakake para penyelamat informasi babagan para korban ing reruntuhan liwat sinyal audio lan nggawe kontak swara. Aplikasi Pemadam kebakaran, nylametake gempa bumi, urusan maritim, penyelamatan sumur jero, sistem pertahanan sipil Fitur Produk Deteksi lan ...