sensor

  • H2S Detector CLH100

    Detektor H2S CLH100

    Nomer Model: Kualifikasi CLH100: Sertifikasi Sertifikat Pemeriksaan Sertifikat Keselamatan Tambang Batubara: Detektor H2S tunggal minangka instrumen intrinsik sing aman lan mbledhos lan dirancang kanggo ngalangi H2S. Detektor H2S tunggal minangka monitor gas tunggal tanpa biaya murah sing dirancang kanggo nglindhungi personel saka paparan gas H2S sing mbebayani ing kahanan sing paling ekstrem. Sanajan ukuran kompak, detektor H2S tunggal kalebu fitur sing biasane ditemokake ...
  • GWSD100-100 Mining Temperature and Humidity Meter

    Suhu Pertambangan lan Meteran Kelembapan GWSD100-100

    Model: GWSD100 / 100 Aplikasi: GWSD100 / 100 Mining Temperature and Humidity Meter bisa terus-terusan lan kanthi otomatis ngowahi Suhu bolong lan asor dadi sinyal listrik standar lan banjur ngirim menyang peralatan sing cocog. Iki bisa nuduhake konsentrasi metana ing situ lan duwe fungsi alarm transfinite sing bisa dideleng lan visual. Bisa nyambung karo sistem monitoring, instrumen kunci gas gas breaker lan angin. Digunakake sacara wiyar ing bidang kerja pertambangan batubara ...
  • GWD100 Mining Temperature Meter

    Meter Suhu Pertambangan GWD100

    Model: Aplikasi GWD100: Meter Suhu Penambangan GWD100 bisa terus-terusan lan kanthi otomatis ngowahi suhu bolongan dadi sinyal listrik standar banjur ngirim menyang peralatan sing cocog. Iki bisa nuduhake konsentrasi metana ing situ lan duwe fungsi alarm transfinite sing bisa dideleng lan visual. Bisa nyambung karo sistem monitoring, instrumen kunci gas gas breaker lan angin. Iki digunakake kanthi wiyar ing lapangan kerja tambang batu bara, gua listrik lan mekanik ...
  • GPD10 Mining Differential Pressure Meter

    Meter Tekanan Diferensial GPD10 Mining

    Model: Merek GPD10: Aplikasi TOPSKY: Meter Tekanan Diferensial Mining GPD10 bisa terus-terusan lan kanthi otomatis ngowahi tekanan diferensial bolongan dadi sinyal listrik standar banjur ngirim menyang alat sing cocog. Iki bisa nuduhake konsentrasi metana ing situ lan duwe fungsi alarm transfinite sing bisa dideleng lan visual. Bisa nyambung karo sistem monitoring, instrumen kunci gas gas breaker lan angin. Digunakake kanthi wiyar ing lapangan kerja tambang batu bara, ...
  • Mining H2S meter GLH100

    Mining H2S meter GLH100

    Aplikasi: GLH100 H2S Meter bisa terus-terusan lan kanthi otomatis ngowahi konsentrasi bolongan H2S dadi sinyal listrik standar banjur ngirim menyang alat sing cocog. Iki bisa nuduhake konsentrasi metana ing situ lan duwe fungsi alarm transfinite sing bisa dideleng lan visual. Bisa nyambung karo sistem monitoring, instrumen kunci gas gas breaker lan angin. Iki digunakake kanthi wiyar ing lapangan kerja tambang batu bara, gua listrik lan mekanik lan dalan udara bali. K ...
  • Mining CO Meter GTH1000

    Meter CO Mining GTH1000

    Aplikasi: Nggunakake sensor elektrokimia umur panjang sing diimpor lan konsumsi daya mikrokomputer chip tunggal, papat tampilan LCD, ora mung alarm swara lan cahya, pelacakan nol, Backlight otomatis, fungsi alarm voltase, nanging uga akurat lan andal, dawa umur layanan, volume cilik, bobot entheng, Operasi sederhana, perawatan sing gampang, lan liya-liyane. Piranti kasebut digunakake kanthi akeh lingkungan kerja campuran Campuran Gas sing gampang diobong kanthi terus-terusan ngukur ...
  • GYH25 Mining O2 meter

    GYH25 Mining O2 meter

    Spesifikasi Meter kanggo ndeteksi o2, tampilan langsung, comunication sinyal jarak adoh, alarm swara lan cahya, nyetel jarak jauh inframerah Aplikasi Produk iki dadi sensor oksigen cerdas generasi anyar. Kanthi output sinyal standar, bisa digunakake bebarengan karo utawa macem-macem jinis sistem pemantau lan pemutus kanggo terus ngawasi konsentrasi Oksigen ing lingkungan ing endi gas campuran sing gampang kobongan lan bisa mbledhos. Duwe fungsi komunikasi jarak jauh ...
  • Infrared CH4 meter GJH4(A)

    Inframerah CH4 meter GJH4 (A)

    Aplikasi: GJH4 (A) Meter CH4 Inframerah bisa terus-terusan lan kanthi otomatis ngowahi konsentrasi bolongan CH4 dadi sinyal listrik standar banjur ngirim menyang peralatan sing cocog. Iki bisa nuduhake konsentrasi metana ing situ lan duwe fungsi alarm transfinite sing bisa dideleng lan visual. Bisa nyambung karo sistem monitoring, instrumen kunci gas gas breaker lan angin. Digunakake kanthi wiyar ing bidang kerja pertambangan batubara, gua listrik lan mekanik lan udara ...
  • GRG5H Infrared Carbon Dioxide CO2 Sensor

    GRG5H Inframerah Karbon Dioksida CO2 Sensor

    Model: Merek GRG5H: Aplikasi TOPSKY Miturut konsentrasi cepet gas, alarm transfinite lan kontrol daya output. Sensor karbon dioksida inframerah GRG5H Instrumen iki nduweni tekad, miturut konsentrasi instan gas, alarm transfinite lan kontrol daya output, kalibrasi sinyal remot inframerah, komunikasi digital, lan fungsi liyane. Produk iki NGgunakake teknologi deteksi inframerah maju non-dispersive internasional, ngatasi ...
  • GJC4 Low Concentration CH4 Meter

    GJC4 Konsentrasi Rendah CH4 Meter

    Model : Merek GJC4 : Sensor Spesifikasi TOPSKY kanggo metana konsentrasi rendah, tampilan langsung, komunikasi sinyal jarak jauh, alarm swara lan lampu, Aplikasi jarak jauh infrared 1. Produk iki nggawe sensor metana cerdas generasi anyar. Kanthi output sinyal standar. 2. Bisa digunakake bebarengan karo macem-macem jinis sistem pemantau lan pemutus supaya terus ngawasi konsentrasi metana ing lingkungan ing endi gas campuran sing gampang kobongan lan bisa mbledhos. 3.I ...