jammer frekuensi

  • Portable frequency jammer

    Jammer frekuensi portebel

    1. Ikhtisar Instrumen iki biasane digunakake kanggo personel EOD kanggo ngirim utawa mbuwang bahan peledak sing curiga; mungkasi komunikasi nirkabel ing antarane personel sing mbebayani; kerja keamanan kanggo kegiyatan personel sing penting; kerja rahasia kanggo papan rapat sing penting, lsp. power Daya ngirim dhuwur Jammer sinyal nirkabel: daya transmisi rata-rata 200W-250W, konsumsi daya> 800W. Coverage Jangkoan lancar kabeh band frekuensi Kanthi lancar nutupi sumber frekuensi ing pita frekuensi 20MHz-2700MHz, ...