Radar Pengawasan Keamanan

  • XW/SR216 Security Surveillance Radar

    Radar Pengawasan Keamanan XW / SR216

    1.Fungsi produk lan nggunakake radar pengawasan keamanan XW / SR216 umume kasusun saka susunan radar lan kothak kontrol distribusi daya. Iki digunakake kanggo ndeteksi, tandha lan indikasi target pejalan kaki, kendaraan utawa kapal ing wilayah utama kayata wates, bandara, lan pangkalan militer. Bisa kanthi akurat menehi informasi target Target kayata prewangan, jarak lan kacepetan. 2.Spesifikasi utama Kinerja parameter Parameter Sistem kerja Sistem larik tahap (pindai fase azimuth) ...
  • XW/SR215 Security Surveillance Radar

    Radar Pengawasan Keamanan XW / SR215

    1.Fungsi produk lan nggunakake radar XW / SR215 umume kalebu 1 larik radar lan 1 kothak kontrol distribusi daya. Iki digunakake kanggo ndeteksi, tandha lan indikasi target pejalan kaki, kendaraan utawa kapal ing wilayah utama kayata wates, bandara, lan pangkalan militer. Bisa kanthi akurat menehi informasi Track kayata posisi target, jarak lan kacepetan. 2.Spesifikasi utama ITEM Parameter kinerja Sistem kerja Sistem larik tahap (scan fase azimuth) Mode operasi Pu ...
  • XW/RB101 Security Surveillance Radar

    Radar Pengawasan Keamanan XW / RB101

    1.Fungsi produk lan nggunakake radar panjagaan keamanan XW / RB101 utamane kasusun saka susunan radar lan adaptor daya. Iki digunakake kanggo ndeteksi, tandha lan indikasi target pejalan kaki lan kendaraan ing wilayah utama kayata wates, bandara, lan pangkalan militer. Bisa kanthi akurat menehi posisi target, jarak lan informasi Track kayata kacepetan. 2.Spesifikasi utama ITEM Parameter kinerja Sistem kerja Sistem larik tahap (scan fase azimuth) Mode operasi Pulsa ...