Radar Pengawasan Keamanan XW / RB101

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

1.fungsi produk lan panggunaan
Radar pengawasan keamanan XW / RB101 utamane kasusun saka susunan radar lan adaptor daya. Iki digunakake kanggo ndeteksi, tandha lan indikasi target pejalan kaki lan kendaraan ing wilayah utama kayata wates, bandara, lan pangkalan militer. Bisa kanthi akurat menehi posisi target, jarak lan informasi Track kayata kacepetan.

2. Spesifikasi utama

ITEM Parameter kinerja
Sistem kerja Sistem larik tahap (pindai fase azimuth)
Mode operasi Doppler Pulsa
Frekuensi kerja C band (5 poin frekuensi kerja)
Jarak deteksi maksimal ≥1.5km (pejalan kaki) ≥2.5km (kendaraan)
Jarak deteksi minimal 100m
Jangkauan deteksi Jangkoan Azimuth : 30 ° / 45 ° / 90 ° (Konfigurasi coverage Jangkungna munggah: 18 °
Kacepetan deteksi 0,5 m / s ~ 30m / s
akurasi pangukuran Akurasi jarak: ≤ 10m Akurasi bantalan : ≤ 1.0 °

Akurasi kecepatan: ≤ 0.2m / s

Tingkat data ≥1 kaping / s (30 °)
Daya output puncak 4W / 2W / 1W (Konfigurasi)
Antarmuka data RJ45 , UDP
Konsumsi daya lan daya Konsumsi daya: ≤35Suplai listrik : AC 220V (Adaptor daya)
lingkungan kerja Suhu operasi : -40 ℃ ~ 60 ℃ ; Suhu panyimpenan : -45 ℃ ~ 65 ℃ ;
Ukuran njaba 324mm × 295mm × 120mm
Bobot ≤4,0kg
1) Cathetan: 2) 1) Ana macem-macem opsi kanggo jangkoan azimuth, lan jangkoan azimuth sing beda duwe tarif data sing beda.

3) Daya output puncak bisa diatur kanthi online, lan output maksimal 4W.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita