Piranti kanggo mateni kobongan

  • QXWT50 Water mist system (Trolley)

    Sistem kabut banyu QXWT50 (Trolley)

    Aplikasi Ndhaptar teknologi aerodinamika canggih saka aplikasi rekayasa aliran sing nglibatake campuran cairan / gas kanggo nggawe sistem mist banyu QXW. Troli Gabungan Guns sing canggih banget lan sistem pasokan troli nggawe seri troli QXW minangka pilihan sing paling aman lan cocog kanggo ngatasi kebakaran ukuran medium. Troli seri QXW minangka solusi pemadam kebakaran sing ideal kanggo tambang batu bara, gudang, lokakarya, lan lokasi konstruksi, ing endi bahan ...
  • QXWT35 Water mist system (Trolley)

    Sistem kabut banyu QXWT35 (Trolley)

    Aplikasi Ndhaptar teknologi aerodinamika canggih saka aplikasi rekayasa aliran sing nglibatake campuran cairan / gas kanggo nggawe sistem mist banyu QXW. Troli Gabungan Guns sing canggih banget lan sistem pasokan troli nggawe seri troli QXW minangka pilihan sing paling aman lan cocog kanggo ngatasi kebakaran ukuran medium. Troli seri QXW minangka solusi pemadam kebakaran sing ideal kanggo tambang batu bara, gudang, lokakarya lan lokasi konstruksi sing disimpen bahan ...
  • QXWB-22 Forest Fire Mobile High Pressure Water Mist Fire Extinguishing Device

    QXWB-22 Fire Fire Mobile High Pressure Mobile Mist Fire Extinguishing Fire

    1. Fitur produk Jet adoh Keamanan praktis Gampang nggawa antarmuka Tipping Operasi sederhana Pertempuran geni cepet 2.spesifikasi Mesin mesin bensin (HP): 1.8 Tekanan kerja (mpa): 5,8 ~ 6.0 Aliran peringkat (L / mnt): 4,0 Rentang rata-rata ( m): 8,0 (atomisasi) 12,5 (DC) Volume kantong banyu (L): 22 Wektu kerja terus-terusan saben sak banyu (mnt): 90 Bobot net (kg): 11.0 Dimensi (mm): 350x280x550 Lingkup aplikasi: Kelas A , B, C lan kobongan peralatan urip. Konfigurasi: 2 kantong banyu gelut geni, ...
  • LT-QXWB16 Electric backpack type fine water mist fire extinguishing device

    LT-QXWB16 Ransel listrik jinis piranti kabut geni kabut alus

    Pambuka Produk iki minangka pompa banyu nganggo motor sing ngasilake tekanan aliran banyu tartamtu. Sawise ngontrol tekanan lan aliran aliran banyu, disemprot nganggo pistol semprotan khusus sing bisa ngasilake kabut banyu sing apik kanggo mateni geni. Piranti sing wis dimodifikasi diwenehake kanthi macem-macem proteksi kayata tekanan lan watesan saiki, proteksi kekurangan banyu, lan pangeling-eling kurang. Sistem kasebut ora duwe kapal tekanan. Iku rampung ngatasi bebaya sing didhelikake ...
  • QXWB15Water mist system (Backpacks)

    Sistem kabut QXWB15Water (Ransel)

    Aplikasi Ndhaptar teknologi aerodinamika canggih saka aplikasi rekayasa aliran sing nglibatake campuran cairan / gas kanggo nggawe sistem mist banyu QXW. Backpacks Kita khusus nggunakake teknologi mist banyu ing format portebel sing menehi kemampuan pemadam kebakaran ing saindenging jagad. Produk portabel ngasilake pengirangan penting ing wektu respons, aksesibilitas sing luwih apik lan pemadam kebakaran sing efisien saengga bisa ngontrol geni ing tahap awal. Ransel yaiku ...
  • QXWB12 Water mist system Backpacks

    QXWB12 Water mist system Ransel

    Sistem kabut banyu sistem kabut banyu Kualifikasi: Sertifikat Keamanan Tambang Batu Bara EN, CE-EN3; Ringkesan Sertifikasi Inspeksi Sistem kabut banyu ransel gampang ditindakake kanggo petugas pemadam kebakaran mlebu ing lokasi bencana kebakaran. Mula bisa nyepetake wektu reaksi kanggo petugas pemadam kebakaran lan nyuda kerusakan Spesifikasi teknis Tangki agen pemadam Kapasitas isi 12 liter Bahan Tekanan stainless steel Tekanan tekanan 7,5 bar Botol gas propelan Me ...
  • Dry power fire extinguisher

    Alat pemadam kebakaran listrik sing garing

    Lokasi instalasi: Gunakake krenjang lan baut kanggo ndandani werni pemadam kebakaran ing bebaya geni. Lingkungan sing bisa ditrapake: Hutan, gudang, pawon, mal blanja, kapal, mobil lan wilayah liyane sing gampang diobong. Nem ciri: 1. Ringan lan portebel: mung 1.2Kg, kabeh wong bisa nggunakake kanthi bebas. 2. Operasi sederhana: Cukup buwang werni pemadam kebakaran menyang sumber geni utawa pasang ing papan sing gampang diobong. Nalika nemoni geni sing mbukak, bisa nyebabake ...
  • Mobile high pressure water mist fire extinguishing device

    Piranti pemadam kebakaran banyu tekanan dhuwur seluler

    1. Deskripsi produk Piranti pemadam kebakaran banyu tekanan dhuwur Mobile cocok kanggo pemadam kebakaran ing lokakarya lokakarya gedhe, papan komersial, komunitas, stasiun, trowongan, gudang, kamar mesin, alun-alun, proyek konstruksi lan sapanunggalane. Piranti kasebut kompak ing volume, gampang dipindhah, bisa tekan situs geni kanthi cepet, lan operasi gampang lan gampang. Pilih mesin bensin minangka sumber tenaga, gampang digunakake lan dijaga, bisa nyedhiyakake tenaga kanthi terus-terusan. Kabut banyu tekanan dhuwur wat ...
  • PZ40Y Trolley type medium double foam generator

    PZ40Y Trolley jinis generator umpluk medium

    Latar mburi produk ● Geni nuduhake bencana sing disebabake amarga kobongan ora bisa dikendhaleni ing wektu utawa ruang. Ing standar anyar, geni ditegesake minangka kobongan sing ora bisa dikendhaleni ing wektu utawa ruang. ● Antarane macem-macem bencana, kebakaran minangka salah sawijining bencana utama sing paling asring lan paling umum ngancam keamanan umum lan pembangunan sosial. Kemampuan Manungsa nggunakake lan ngontrol geni minangka simbol penting tumrap kemajuan peradaban. Mula, sejarah panggunaan geni lan histo ...
  • PZ8Y Handheld medium multiple foam generator

    PZ8Y Genggam generator macem-macem medium

    Jeneng Genggam medium sawetara generator busa Model PZ8Y Produsen Brand Topsky Jiangsu Topsky Intelligent Technology Co., Ltd. Gambar 1. Pambuka Produk PZ20YS genggaman umume generator generator umume efek pemadam kebakaran lan kemampuan isolasi sing luwih apik. Nyegah hawa lan cairan sing bisa dibakar saka area pembakaran ing permukaan zat sing kobong, lan luwih efektif nalika nyuda konsentrasi ...
  • MPB18 knapsack compressed air foam fire extinguishing device

    MPB18 alat pemadam kebakaran busa udara sing dikompresi

    1. Pambuka produk Kanthi kamajuan proses modernisasi kanthi cepet, kahanan geni saya saya rumit. Utamane, perusahaan petrokimia ngalami kahanan darurat ing proses produksi saben dinane. Sawise ana kacilakan bencana kimia sing mbebayani, nyebar kanthi tiba-tiba, cepet lan akeh gawe piala. , Ana macem-macem cara cilaka, deteksi ora gampang, nylametake angel, lan lingkungane wis reget. Kanggo nanggepi kahanan darurat ...