Detektor Eksplosif lan Narkotika

  • TS-200 Explosive and Narcotics Detector

    Detektor Mbledhos lan Narkotika TS-200

    Ringkesan Detektor Narkotika Bahan Bakar TS-200 minangka generasi anyar bahan peledak portofolio lan narkotika. Iki nggunakake teknologi spektroskopi mobilitas ion resolusi tinggi, kanthi kecepatan deteksi cepet lan presisi tinggi. Operasi sederhana, tingkat alarm palsu sing kurang, gampang dibedakake karo jinis sing mbebayani, konsumsi daya sithik, ukuran cilik, bobot entheng, gampang digawa, gampang dijaga, nggunakake lingkungan lan adaptasi sing kuat, kanthi akurat bisa ndeteksi bubuk ireng lan internasional ...