Detektor multi gas

  • YQ7 multi-gas detector

    Detektor multi-gas YQ7

    Kategori Deteksi Standar: CH4 \ O2 \ CO \ H2S \ CO2 \ SO2, suhu 1. Pompa internal sing kuat nyedhiyakake aliran terus-terusan 2. Pangukuran suhu unik 3. Bisa ndeteksi enem gas lan suhu sing beda. Sensor opsional kasedhiya kanggo ngukur kacepetan angin, tekanan lan asor. 4. Sensor kinerja dhuwur sing diimpor 5. Sistem manajemen kalibrasi otomatis Tianyun TS-CLOUD otomatis 6. Rekam pangukuran 24 jam 7. Tampilan definisi tinggi 8. Polikarbonat ...
  • YQ7 Multi-gas Detector

    Detektor Multi-gas YQ7

    1. Pompa internal sing kuat nyedhiyakake aliran terus-terusan 2. Pangukuran suhu unik 3. Bisa ndeteksi enem gas lan suhu sing beda. Sensor opsional kasedhiya kanggo ngukur kacepetan angin, tekanan lan asor. 4. Sensor kinerja tinggi sing diimpor 5. Sistem manajemen kalibrasi otomatis Tianyun TS-CLOUD otomatis 6. Rekam pangukuran 24 jam 7. Tampilan definisi tinggi 8. Cangkang polikarbonat kasar, gampang digenggem 9. Tombol gedhe cocog kanggo operasi nganggo sarung tangan 10. Uni ...
  • Wireless Multi-Gas Detector CD4X

    Detektor Multi-Gas Nirkabel CD4X

    Model : Merek CD4X: Aplikasi TOPSKY: CD4X digunakake kanggo nyoba CH4 (0-4%), CO2 (0-5%), CO (0-1000ppm), O2 (0-25%) sekaligus. Instrumen iki dipercaya lan gampang digunakake. Cocog kanggo bledosan gas lan kahanan mbebayani batubara lan gas. Sampeyan bisa nyumerepi ing pasuryan kerja penambangan batubara lan bali dalan online. Fitur Utama: Mode Tampilan: rong baris, papat digit, tabung tampilan digital abang 2,3 inci, Sampeyan bisa ndeleng kanthi cetha sajrone 30 meter. 200-1000Hz Frekuensi lan data kawat RS485 ...
  • portable multi-gas detector CD4A

    CD4A detektor multi-gas portabel

    Kualifikasi: Sertifikat Sertifikat Inspeksi Sertifikat Keselamatan Tambang Batubara Batubara: Spesifikasi CD4A 1. deteksi CH4, O2, CO, CO2 sekaligus 2. Garansi 2 taun 3. Setpoints alarm sing kurang lan dhuwur sing bisa disetel 4. Aplikasi Exibd I IP54 : CD4 (A) Detektor multi-gas portabel minangka instrumen intrinsik sing aman lan mbledhos lan dirancang kanggo nyegah gas. Sekaligus bisa ngawasi nganti patang bebaya atmosfer kalebu karbon monoksida (CO), oksigen (O2), combu ...
  • iR119 wireless gas detector

    detektor gas nirkabel iR119

    Fitur utama: iR119 minangka transmisi data jarak jauh nirkabel praktis detektor gas komposit, transmisi data wektu nyata liwat tandha modul nirkabel internal, nggunakake piranti lunak ngawasi, panrima bisa bebarengan entuk akuisisi lan kontrol data bidhangal PAD IR119, nyedhiyakake nyata- informasi deteksi wektu lan aktifake sinyal alarm nalika lapangan pangukur konsentrasi gas. IR119 duwe fungsi program lan bisa nampung siji nganti limang sensor bisa digunakake kanggo ndeteksi gas beracun ...
  • VOC volatile organic compounds gas detector

    Detektor gas senyawa organik volat VOC

    Kualifikasi: Sertifikat Pemeriksaan Sertifikat Keselamatan Tambang Batubara Batubara: Aplikasi iGas Pro PID VOC: iGas Pro PID nggambarake teknologi PID sing canggih. i Gas Pro PID VOC minangka detektor VOC warna pribadi paling cilik ing saindenging jagad. Bisa ndeteksi kabeh jinis VOC kanthi kahanan suhu lan asor sing beda. Tes kasebut cepet, andal lan akurat. Iki ditrapake kanggo kahanan kerja sing mbebayani ing endi ana gas beracun utawa gampang bakar. Bisa nyedhiyakake e ...
  • CD10  Portable Multi-Gas Detector

    Detektor Multi-Gas Portabel CD10

    Fitur: Jinis pangukuran nganti 10 jinis Sampeyan bisa ngukur alarm deteksi gas multifungsi kecepatan angin Pompa sampling internal, bisa dadi sampling jarak jauh jarak batere baterai sing bisa diganti, tahan 120H Pambuka: Aliran Gas Terminator CD10 alarm deteksi gas portofolio multifungsi minangka integrasi banget pengukuran instrumentasi portabel metana, karbon dioksida, belerang dioksida, oksigen, karbon monoksida, hidrogen sulfida, kecepatan angin, suhu, asor, tekanan atmosfer. Gedhe 3,7-in ...
  • Portable CH4,O2,CO,H2S multi-gas detector CD4

    CH4, O2, CO, H2S CD-detektor multi-gas portabel

    Aplikasi: Detektor multi-gas portabel CD4 minangka instrumen intrinsik sing aman lan mbledhos lan dirancang kanggo nyegah gas. Sekaligus bisa ngawasi nganti patang bebaya atmosfer kalebu karbon monoksida (CO), oksigen (O2), gas sing bisa dibakar (% LEL), lan hidrogen sulfida (H2S). Detektor multi-gas kompak lan entheng, CD4 portabel Multi-gas ngaktifake alarm, visual lan kedher nalika ana kahanan alarm utawa kurang. Detektor multi-gas portabel CD4 iku padha karo ...
  • CTL1000-100 CO&H2S multi gas detector

    Detektor gas multi CTL1000-100 CO & H2S

    Nomer Model: CTL1000 / 100 Kualifikasi: Sertifikat Keselamatan Tambang Sertifikasi Sertifikasi Inspeksi Sertifikat Pemeriksaan CO & H2S multigas detektor CTL1000 / 100 instrumen intrinsik sing aman lan mbledhos lan dirancang kanggo ndeteksi CO & H2S ing lingkungan tambang batu bara. Kanthi sensor elektrokimia sing diimpor, sensitif lan akurasi dhuwur. Ukuran kompak lan entheng dadi gampang digawa ing kanthong Kanthi antioksidan, proteksi lan awet digunakake. Iki digunakake ing ...
  • CYT25-1000  O2&CO gas detector

    Detektor gas CYT25-1000 O2 & CO

    Nomer Model: CYT25 / 1000 Kualifikasi: Sertifikat Pemeriksaan Sertifikat Keselamatan Tambang Batubara Sertifikasi inspeksi sertifikasi CYT25 / 1000 O2 & CO minangka instrumen intrinsik-aman lan mbledhos kanthi intrinsik lan dirancang kanggo ndeteksi O2 & CO ing lingkungan tambang batu bara. Kanthi sensor elektrokimia sing diimpor, sensitif lan akurasi dhuwur. Ukuran kompak lan entheng dadi gampang digawa ing kanthong Kanthi antioksidan, proteksi lan awet digunakake. Iki digunakake ing un ...
  • CJT-4-1000B Methane CH4 & Carbon Monoxide CO gas Detector

    Detektor gas CJT-4-1000B Methane CH4 & Carbon Monoxide CO

    Kualifikasi: Sertifikat Keselamatan Tambang Keselamatan Tambang Batubara Sertifikat Model inspeksi: Model CJT-4 / 1000B: Aplikasi CHT-4 / 1000B CH4 & CO ing 1 detektor gas minangka instrumen intrinsik sing aman lan mbledhos lan dirancang kanggo nyegah gas . Sekaligus bisa ngawasi karbon monoksida (CO), gas sing bisa dibakar (% LEL). Kompak lan entheng, CJT-4 / 1000B portabel CH4 & CO ing 1 detektor gas ngaktifake weker sing bisa dirungokake lan visual yen ana ...
  • Portable Methane &Oxygen 2 CH4 &O2 in 1 gas Detector

    Methane Portabel & Oksigen 2 CH4 & O2 ing 1 detektor gas

    Kualifikasi: Sertifikat Perakuan Keselamatan Tambang Keselamatan Tambang Batubara Nomer model sertifikasi: CJYB4 / 25 Aplikasi: CJYB4 / 25 portabel CH4 & O2 ing 1 detektor gas minangka instrumen intrinsik sing aman lan mbledhos lan dirancang kanggo nyegah gas. Sekaligus bisa ngawasi oksigen (O2), gas sing bisa dibakar (% LEL). Kompak lan entheng, CJYB4 / 25 portabel CH4 & O2 ing 1 detektor gas ngaktifake alarm lan visual nalika ana kahanan alarm utawa kurang. CJ ...