Detektor Multi-gas YQ7

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

1. Pompa internal sing kuat nyedhiyakake aliran terus-terusan
2. Pangukuran suhu sing unik
3. Bisa ndeteksi enem gas lan suhu sing beda. Sensor opsional kasedhiya kanggo ngukur kacepetan angin, tekanan lan asor.
4. Sensor kinerja dhuwur sing diimpor
5. Sistem manajemen kalibrasi otomatis Tianyun TS-CLOUD sing kompatibel kanthi lengkap
6. Cathetan pangukuran cepet 24 jam
7. Tampilan definisi tinggi
8. Nihan polikarbonat sing atos, gampang digenggem
9. Tombol gedhe cocog kanggo dioperasikake karo sarung tangan
10. Fungsi alarm tiba sing unik

TOPSKY ditujukan kanggo nyedhiyakake produk sing luwih macem lan migunani kanggo dipasarake. Sawise seri detektor gas tunggal lan detektor multi gas, kalebu 4 gas ing siji detektor, 8 gas ing siji detektor lan 10 gas ing siji detektor, TOPSKY ngluncurake detektor gas multi YQ7 sing anyar sing duwe pompa sampling internal.

Detektor gas multi YQ7 bisa ndeteksi metana, oksigen, karbon monoksida, hidrogen sulfida, karbon dioksida, belerang dioksida lan suhu. Sensor inframerah opsional utawa sensor gas beracun liyane bisa dikonfigurasi kanggo njaluk panjaluk liyane.

Layar warna gedhe kanthi mode tampilan angka lan grafis, dirancang khusus kanggo lingkungan sing mbebayani!

Detektor multi-gas YQ7 bisa digunakake ing industri minyak lan gas, industri kimia, industri baja, utilitas, penyelamatan pemadam kebakaran, pengawasan keamanan lan teknik sipil.

Detektor multi-warna kanthi warna
Deteksi enem jinis gas lan suhu
Sensor inframerah lan PID opsional
Teknologi paten: ngreset cepet menyang nol
Fungsi "alarm tiba" lan "Alarm langsung" sing dipatenake;
Tampilan operasi sing didhukung menu kanthi grafik analisis tren wektu nyata
Platform manajemen kalibrasi otomatis Tianyun sing kompatibel
Parameter Teknis:
Omah: Polikarbonat
Ukuran: 152 * 78 * 42
Bobot: 450g
Tampilan lan maca:
LCD grafis grafis STN \ grafik lan nilai
Kategori Deteksi Standar:
CH4 \ O2 \ CO \ H2S \ CO2 \ SO2, suhu
Kategori Deteksi Lengkap:
CL2 \ NO2 \ CLO2 \ NO \ NO2 \ fosfor \ HCN \ propane \ gas amonia, tekanan, suhu, kacepetan angin, asor
Panyimpenan data:
1000 set data
Log Weker:
1000 klompok
Download Data:
Inframerah utawa 232
Weker:
Swara, lampu, lan weker geter
Kalibrasi:
Kalibrasi cepet, pulihake dadi nol nalika ngisi daya
Alarm tiba lan weker Langsung:
Workstation Kalibrasi:
Sistem kalibrasi otomatis Tianyun TS-Cloud sing kompatibel
Sertifikasi:
Internasional:
UL, IECEx \ ATEX
Cina:
Sertifikasi bukti ledakan, sertifikasi pangukuran, sertifikasi keamanan tambang batu bara


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita