ROV2.0 Ing Robot Banyu

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka
Robot ing jero banyu, uga diarani submersibles sing bisa dikontrol adoh, minangka jinis robot kerja ekstrem sing bisa digunakake ing jero banyu. Lingkungan ing jero banyu angel banget lan mbebayani, lan jerone nyilem manungsa diwatesi, mula robot ing jero banyu dadi alat penting kanggo ngembangake samodra.

Umume ana rong jinis submersibles kontrol jarak jauh sing ora dikendhalekake: kabel submersibles sing dikontrol jarak adoh lan submersibles sing bisa dikendhaleni tanpa kabel. Antarane, submersibles sing dikontrol jarak adoh saka kabel dipérang dadi telung jinis: nganggo banyu mandhiri, ditarik lan nyusup ing struktur kapal selam. .

Fitur
Siji kunci kanggo nyetel ambane
Ambane 100 meter
Kacepetan maksimal (2m / s)
Kamera 4K Ultra HD
Umur batere 2 jam
Single tas ransel

Parameter teknis
Host
Ukuran: 385.226 * 138mm
Bobot: 300 kali
Baleni & rol
Bobot repeater & gulungan (tanpa kabel): 300 kaping
Jarak WIFI nirkabel: <10m
Panjang kabel: 50m (konfigurasi standar, maksimum bisa ndhukung 200 meter)
Resistensi tarik: 100KG (980N)
Kontrol remot
Frekuensi kerja: 2.4GHZ (Bluetooth)
Suhu kerja: -10 ° C-45 C
Jarak nirkabel (piranti pinter lan remot kontrol): <10m
kamera
CMOS: 1/3 inci
Bukaan: F2.8
Panjang fokus: 70mm nganti tanpa wates
Jarak ISO: 100-3200
Sudut pandang: 95 *
Resolusi video
FHD: 1920 * 1080 30Fps
FHD: 1920 * 1080 60Fps
FHD: 1920 * 1080 120Fps
4K: 3840 * 2160 30FPS
Aliran video maksimal: 60M
Kapasitas kertu memori 64 G

Lampu isi LED
Padhang: 2X1200 lumen
Suhu warna: 4 000K- 5000K
Daya maksimal: 10W
Manual dimming: bisa diatur
sensor
IMU: giroskop / akselerator / kompas telung sumbu
Depth sensor resolution: <+/- 0.5m
Sensor suhu: +/- 2 ° C
pangisi daya
Pangisi daya: 3A / 12. 6V
Waktu ngisi daya kapal selam: 1,5 jam
Wektu ngisi ulang: 1 jam
Bidang aplikasi
Panelusuran safety lan ngluwari
Bisa digunakake kanggo mriksa manawa bahan peledak dipasang ing bendungan lan dermaga jembatan lan strukture apik utawa kurang

Pengintaian jarak jauh, pamriksan barang sing mbebayani

Instalasi / ngilangi larik ing jero banyu

Deteksi barang sing diselundupake ing sisih lan ngisor kapal (Keamanan Publik, Bea Cukai)

Pengamatan target ing jero banyu, nggoleki lan nylametake reruntuhan lan tambang sing ambruk, lsp;

Telusuri bukti ing jero banyu (Keamanan Publik, Bea Cukai)

Nylametake segara lan nylametake, nggoleki ing lepas pantai; [6]

Ing taun 2011, robot ing jero banyu bisa mlaku kanthi kecepatan 3 nganti 6 kilometer saben jam kanthi jerone paling jero 6000 meter ing jagad ngisor banyu. Radar sing katon maju lan katon mudhun menehi "paningalan sing apik", lan kamera, kamera video lan sistem navigasi sing pas. , Ayo dadi "ora iso lali". Ing taun 2011, robot ing jero banyu sing disedhiyakake dening Woods Hole Oceanographic Institute nemokake reruntuhan penerbangan Air France ing area segara sing 4.000 kilometer persegi mung sawetara dina. Sadurunge, macem-macem kapal lan pesawat nggoleki rong taun nganti ora sukses.

Pesawat penumpang MH370 sing ilang durung ditemokake tanggal 7 April 2014. Pusat Koordinasi Bersama Administrasi Keselamatan Maritim Australia nganakake konferensi pers. Operasi telusuran lan penyelamat ana ing kahanan sing alus. Sampeyan kudu terus-terusan nggoleki lokasi lan ora bakal mandheg pangarep-arep. Wilayah telusuran sing paling jero bakal tekan 5000 meter. Gunakake robot ing jero banyu kanggo nggoleki sinyal kothak ireng. [7]

Pemeriksaan pipa lipat
Bisa digunakake kanggo mriksa tank banyu, pipa banyu, lan waduk ing sistem banyu ngombe kota

Pipa saluran pembuangan / got, pamriksa saluran pembuangan

Pemeriksaan pipa minyak asing;

Pamriksaan pipa silang lan kali lintas [8]

Kapal, Kali, Minyak Luar Negeri

Hull mrikso; jangkar ing jero banyu, thrusters, eksplorasi ngisor kapal

Pamriksa bagean ing ngisor banyu saka dermaga lan pondasi tumpukan dermaga, jembatan lan bendungan;

Mbusak alangan saluran, operasi pelabuhan

Overhaul struktur ngebur ing jero banyu, teknik minyak lepas pantai;

Melu riset lan mulang
Pengamatan, riset lan pengajaran lingkungan banyu lan makhluk ing jero banyu

Ekspedisi samudra;

Pengamatan ing sangisore es

Melu hiburan ing jero banyu
Pamotretan TV ing jero banyu, fotografi ing jero banyu

Nyilem, prahu, kapal pesiar;

Perawatan penyelam, pilihan lokasi sing cocog sadurunge nyilem

Industri Energi Lipat
Pemeriksaan reaktor pembangkit listrik tenaga nuklir, inspeksi pipa, deteksi awak asing lan pengangkatan

Ngapikake kunci kapal saka stasiun tenaga listrik;

Pangopènan bendungan lan waduk PLTA (bukaan pasir, rak sampah, lan saluran pembuangan)

Arkeologi lipat
Arkeologi ing jero banyu, investigasi karam ing jero banyu

Fishing lipat
Peternakan iwak kandhang ing jero banyu, investigasi terumbu buatan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita