Cedhak latihan Silent

  • X8 Near silent drill

    X8 Cedhak latihan bisu

    Fitur Produk Bor X8 Silent nggunakake akeh bahan sing bisa nyedhot swara, swara kurang, gampang dideleng. Cilik, portebel, sampeyan bisa kerja ing papan cilik ing komplek. Kanthi cincin cahya LED kanggo investigasi lan pangukuran lingkungan ambane pengeboran sing gampang. Sederhana, entheng lan fleksibel, kecepatan ngebur, torsi lan ciri liyane. Tujuan utama lan aplikasi X8 Silent Bor biasane digunakake ing pasukan militer lan polisi anti pembajakan, investigasi anti-terorisme, lan misio khusus liyane ...
  • Silent Drill with dual motor

    Bor Silent karo motor dobel

    1. Pengenalan bor motor dual C8 minangka alat pengeboran swara sing kurang maju. Sajrone nindakake tugas kasebut, petugas polisi bisa ngebor bolongan ing tembok kanthi bor listrik sing tenang tanpa diselidiki karo para penjahat banjur nggunakake peralatan profesional ula, lsp.) Kanggo njelajah kahanan ing omah, utamane liwat tembok kanggo ndeteksi kegiyatan staf kamar. Kondhisi cepet kanggo polisi kanthi cepet lan akurat kanggo mungsuh, digunakake ing macem-macem ...
  • Silent drill C7

    Bor meneng C7

    Ringkesan C7 ing cedhak bor bisu uga diarani bor swara sithik. t kanggo anti-terorisme, nylametake sandera utawa kahanan pengawasan. Pengeboran bisu sing cedhak bisa ngebor ing tembok tanpa narik perhatian kriminal lan masang probe mata ula kanggo nonton kahanan kasebut. Piranti kasebut wis kasedhiya. Gampang nyiyapake lan makaryakke. Sistem set kabeh dipasang ing kasus nggawa sing dipasang kanthi cepet lan gampang dioperasikake. Ana 3 mode propulsi, kalebu sistem propelled ...