Piranti polisi & militer

  • SR223B UAV detection radar

    Radar deteksi UAV SR223B

    1.Fungsi produk lan nggunakake radar SR223 umume kasusun saka 1 larik radar, 1 kothak kontrol integral lan 1 puteran. Iki digunakake kanggo ndeteksi, tandha lan indikasi target drone sipil mikro / cilik ing wilayah-wilayah penting kayata penjara, pameran, lan pangkalan militer. Informasi lintasan kayata posisi, jarak, dhuwure lan kacepetan target diwenehake. 2. Spesifikasi produk utama Parameter kinerja Item Sistem kerja Sistem larang tahap (scan mesin azimuth + pitch phas ...
  • Desktop Dangerous Liquid Detector

    Detektor Cairan Mbebayani Desktop

    Ringkesan: Detektor cair mbebayani Desktop LT-600 minangka jinis detektor cair mbebayani. Teknologi iki wis tekan level dhuwur. Produk kasebut kanthi otomatis bisa ndeteksi cairan mbebayani sing bisa dirembes, bisa mbledhos lan bisa nyegah cairan sing ngemot cairan mbebayani (sing bisa nyebabake pembakaran utawa bledosan) saka area keamanan. Iki minangka fasilitas pengujian keamanan sing dibutuhake kanggo stasiun, kereta bawah tanah, instansi pamrentah, stadion, lan warga ...
  • W38M  Explosive Disruptor

    Gangguan Peledak W38M

    1. Overview W38M Disruptor explosive umume digunakake kanggo disintegrasi bahan peledak utawa kemasan sing ora dingerteni. Iki bisa nyukupi kabutuhan keamanan nalika polisi khusus nindakake tugas EOD kontra-terorisme. W38M bisa ngilangi risiko lan njamin keamanan polisi khusus. Gangguan bledosan W38M bisa digunakake ing kahanan sing ora bisa ditemokake. Iki aman, dipercaya lan kuwat nyirnakake kekuwatan. 2. Ukuran Spesifikasi: 500mm * 440mm * 400mm Bobot : 21kg Panjang peluncur : 500mm Launcher diameter: ...
  • Police shield with alarm

    Polisi tameng kanthi weker

    Perisai sing ngilangi sing sumunar digabungake karo dispersi acousto-optik, sing nduweni fungsi sulingan sing sumunar lan panyebaran sonik, lan uga bisa digunakake minangka propaganda prentah lan pandhuan. Nguripake saklar daya tameng, meter tampilan voltase biasane nampilake voltase (tampilan 10 ~ 12V), banjur sampeyan bisa ngoperasikake cahya sing nyebar, nyebarake swara lan operasi mbengok. Kaloro fungsi dispersal bisa digunakake kanthi kapisah utawa bebarengan. Waca ...
  • TS-Micro portable loudspeaker system (LRAD Long range acoustic device)

    Sistem loudspeaker portebel TS-Micro (piranti akustik jarak jauh LRAD)

    Deskripsi Produk: Speaker speker portebel iku piranti pertahanan cerdas kanggo nyebarake wong akeh tanpa ndemek lan ngrusak. Iki dirancang kanggo ketemu babagan operasi taktis utawa tanggap darurat sing mbutuhake nada peringatan lan pesen swara sing bisa dingerteni. Piranti kasebut bisa ngeculake swara banter sing angel banget supaya masarakat tetep tetep ora ana ing lengganan. Produk iki bakal nyedhiyakake tembok penegak ukum karo petugas ukum sing katon ...
  • ER3 (M) EOD robot

    Robot EOD ER3 (M)

    Ringkesan robot EOD umume digunakake kanggo ngatasi tugas sing gegandhengan karo bahan peledak, lan uga bisa digunakake kanggo ndeteksi medan sing angel digayuh manungsa. Manipulator EOD 6-derajat-kebebasan bisa muter ing sembarang sudut, lan bisa nyekel barang-barang abot nganti 55KG. Sasis nggunakake crawler + struktur ayunan dobel, sing bisa adaptasi karo macem-macem terrain lan kanthi cepet nglawan penyebaran. Sanalika, robot kasebut dilengkapi kontrol kabel lan bisa beroperasi kanthi adoh liwat kabel ing jaringan ...
  • ER3 (H) EOD robot

    Robot EOD ER3 (H)

    Ringkesan robot EOD umume digunakake kanggo ngatasi tugas sing gegandhengan karo bahan peledak, lan uga bisa digunakake kanggo ndeteksi medan sing angel digayuh manungsa. Manipulator EOD 6-derajat-kebebasan bisa muter ing sembarang sudut, lan bisa nyekel barang-barang abot nganti 100KG. Sasis nggunakake struktur crawler, sing bisa adaptasi karo macem-macem terrain lan kanthi cepet nglawan penyebaran. Robot kasebut dilengkapi pemancar kawat otomatis serat optik, sing bisa dikontrol kanthi adoh liwat kabel yen ana jaringan ...
  • ER3 (S-1) EOD robot

    Robot EOD ER3 (S-1)

    Ringkesan robot EOD umume digunakake kanggo ngatasi tugas sing gegandhengan karo bahan peledak, lan uga bisa digunakake kanggo ndeteksi medan sing angel digayuh manungsa. Manipulator EOD 6 derajat-kebebasan bisa muter ing sembarang sudut, lan bisa nyekel barang-barang abot nganti 10,5KG. Sasis nggunakake crawler + struktur ayunan dobel, sing bisa adaptasi karo macem-macem terrain lan kanthi cepet nglawan penyebaran. Sanalika, robot kasebut dilengkapi kontrol kabel lan bisa beroperasi kanthi adoh liwat kabel ing jaringan ...
  • 36 Piece EOD Non-Magnetic Tool Kit

    36 Piranti Alat Non-Magnetik EOD

    Kit alat non-magnetik utamane nggunakake tembaga beryllium minangka bahan utama, lan kalebu produk kelas IIC nasional. Iki dioperasikake kanthi konsentrasi hidrogen 21% lan ora meledak gas. Amarga magnetisme bahan perunggu beryllium iku nol, alat perunggu beryllium uga diarani alat non-magnetik, sing bisa ana ing medan magnet. Operasi lingkungan aman. Nalika personel bahan peledak mbuwang obyek kasebut, alat kasebut bisa nyegah ...
  • TFDY-03 Style Bulletproof Vest with Accessories

    Rompi Gaya Peluru Gaya TFDY-03 kanthi Aksesoris

    Model No Ukuran Perlindhungan Area Tingkat Proteksi Bobot (kg) TFDY-03 S 0.28㎡ NIJ IIIA Kanggo 9mm & .44 Mag 3,3 M 0,30㎡ NIJ IIIA Kanggo 9mm & .44 Mag 3.4 L 0.32㎡ NIJ IIIA Kanggo 9mm & .44 Mag 3.5 XL 0.34㎡ NIJ IIIA Kanggo 9mm & .44 Mag 3.7 XXL 0.37㎡ NIJ IIIA Kanggo 9mm & .44 Mag 3.9 3XL 0.39㎡ NIJ IIIA Kanggo 9mm & .44 Mag 4.0 4XL 0.42㎡ NIJ IIIA Kanggo 9m ...
  • TFDY-2 Tactical Style Bulletproof Vest

    TFDY-2 Gaya Taktis Bulletproof Rompi

    Gambar & No. Ukuran Perlindhungan Area Perlindhungan Bobot (kg) TFDY-2 S 0.26㎡ NIJ IIIA Kanggo 9mm & .44 Mag 3.0 M 0.28㎡ NIJ IIIA Kanggo 9mm & .44 Mag 3.1 L 0.30㎡ NIJ IIIA Kanggo 9mm & .44 Mag 3.2 XL 0.32㎡ NIJ IIIA Kanggo 9mm & .44 Mag 3.3 XXL 0.34㎡ NIJ IIIA Kanggo 9mm & .44 Mag 3.5 3XL 0.36㎡ NIJ IIIA Kanggo 9mm & .44 Mag 3.6 * Webing MOLLE ing ngarep lan mburi * Tutup ngarep, mburi lan proteksi sisih * Ngarep ...
  • R002 Common Style Bulletproof Vest

    R002 Rompi Gaya Bulletproof Umum

    Model No. Ukuran Perlindhungan Area Perlindungan Ukuran Bobot (kg) R002 S 0.26㎡ NIJ IIIA Kanggo 9mm & .44 Mag 2.4 M 0.28㎡ NIJ IIIA Kanggo 9mm & .44 Mag 2.5 L 0.30㎡ NIJ IIIA Kanggo 9mm & .44 Mag 2.6 XL 0.32㎡ NIJ IIIA Kanggo 9mm & .44 Mag 2.7 XXL 0.34㎡ NIJ IIIA Kanggo 9mm & .44 Mag 2.8 3XL 0.36㎡ NIJ IIIA Kanggo 9mm & ...