Alat nylametake geni listrik

  • Technical Data

    Data Teknis

    Volume Mesin Silinder DH65, cm3 / cu.in 61.5 / 3.8 Silinder bore, mm / inci 48 / 1.89 Stroke 34 / 1,34 Kecepatan kendhang, rpm 2600 Max. kacepetan, ora diundhuh, rpm 9500 Daya, kw 3.5 Sistem pengapian Produsen NGK Spark plug BPMR7A Kesenjangan elektroda, mm / inci 0,5 / 0,020 Produsen sistem bahan bakar lan pelumasan Walbro Carburetor jinis HDA-232 Kapasitas bahan bakar 0.7 Bobot Tanpa bahan bakar lan pisau pemotong, kg / pon 9.8 / 21.6 Tingkat swara Kanthi kacepetan ngaso, level swara dB (A) ora ...
  • Digital generator set G1000i

    Generator digital nyetel G1000i

    Fitur 1, saben set generator wis ngalami tes kinerja sing ketat. Klebu 50% mbukak, 75% mbukak, 100% mbukak, 110% mbukak, lan mriksa & verifikasi kabeh sistem kontrol, fungsi alarm lan fungsi proteksi mandheg. 2, bentuke cilik lan entheng, katup elektronik kanthi otomatis bisa nyetel pasokan minyak miturut beban, lan nyuda konsumsi minyak lan emisi karbon dioksida. 3, output gelombang sinus murni bisa langsung nyetir kabeh peralatan elektronik presisi tinggi tanpa ...
  • Portable Rebar Cutter

    Pemotong Rebar Portable

    Model: KROS-25 Merek: American QUIP Karakteristik: Lingkup pemotongan: rebar, pipa baja lan kabel Kita wis entuk Sertifikasi TUV CE Jerman. Ringan, gampang digunakake Pompa hidrolik internal sing unik Wis papat sayatan lan pisau dobel. Daya baterai: bisa nglereni rebar 25mm kanthi 40 kali Spesifikasi Teknis batere lithium batere 24V, Bobot 2,0 AH (kanthi batere) 16kg Kinerja pemotongan maksimal 25mm Cutting Force 16MT Cutting Speed ​​3s
  • Airlifting bag air cushion

    Bantal udhara kantong sing mindhah

    Kantong angkat udara / bantalan Udara Nylametake para korban sing dikubur dening reruntuhan Nylametake ing wilayah gempa Nylametake kacilakan lalu lintas Nylametake ing ruang terbatas Keuntungan Angkat gedhe, bisa ngangkat abot saka 1 ton-71 ton. Kecepatan angkat cepet (10.000 kg saben 4 detik) Permukaan kasar, desain non-slip Model QQDA-1/7 QQDA-3/13 QQDA-6/15 QQDA-8/18 QQDA-12/22 QQDA-19/27 QQDA- 24/30 QQDA-31/36 QQDA-40/42 QQDA-54/45 QQDA-64/51 Ukuran (cm) 15 * 15 22.5 * 22.5 30 * 30 38 * 38 45 * 4 ...
  • Self-contained air breathing apparatus with full face mask

    Alat ambegan udara kanthi mandhiri kanthi topeng rai

    Alat Breathing Level PPE / CE sing disertifikasi EN 136: 1998 Piranti proteksi pernafasan. Topeng rai lengkap. Syarat, pengujian, tandha. EN 137: 2006 Piranti proteksi pernafasan. Piranti napas udara sing dikompresi sirkuit mandhiri kanthi topeng rai. Syarat, pengujian, tandha. Piranti kanggo napas hawa tekanan positif minangka piranti kanggo ambegan lan nglindhungi awak manungsa kanthi nggunakake hawa kompresi minangka sumber gas. Umume digunakake kanggo gelut geni, kimia, ...
  • Rescue Tripod

    Tripod Nylametake

    Model: JSJ-S Brand: Aplikasi TOPSKY Tripod Rescue ditrapake kanggo tembok sing jero, bangunan sing dhuwur lan apa wae sing ngluwari. Iki dilengkapi karo safety safety sistemik lan kunci utama. Pancen trep banget yen pangguna digunakake. Iki cocog kanggo agensi pemadam kebakaran lan bantuan. Struktur Mainstay, sling, winch, Rantai Pelindung Dering, rong kunci utama opsional, 2 sabuk sistemik, tali kunci Tahan Kunci 1. Sikil sikile digawe saka paduan ringan sing kuat. Faktor keamanan yaiku ...
  • Twin Saw/Dual Saw

    Saw Kembar / Saw Sawit

    Model: Aplikasi CDE2530 CDE2530 umume digunakake ing bidang Fire, Rescue Emergency, Power Listrik, konstruksi Telekomunikasi, arsitektur sipil, Demolisi lan liya-liyane. Bahan Potong: baja, tabung baja, kabel, aluminium (nggunakake minyak pelumas), kayu, wallboard, plastik lan sapanunggalane. Karakteristik Saiki dadi alat sing paling efisien. Mung butuh telung detik kanggo lawang aluminium sing dipeksa. CDE2530 aman lan andal. Panel kontrol cerdas dibangun ing mesin gergaji ...
  • MF15AGas masks

    Topeng MF15AGas

    Aplikasi topeng gas MF15A minangka peralatan napas protèktif dobel kanthi saringan kanistis. Kanthi efektif bisa nglindhungi pasuryan personel, mata lan saluran pernapasan saka agen, agen perang biologis lan kerusakan debu radioaktif. Bisa digunakake kanggo personel industri, pertanian, medis lan ilmiah ing macem-macem bidang lan uga kanggo tentara, polisi lan pertahanan sipil. Komposisi lan ciri khas umume dikarang dening respirator topeng, tabung dobel lan sapanunggalane. Topeng kalebu ...
  • YYD05-20 Folding Electric Smoke Extractor

    YYD05-20 Extractor Asap Listrik

    Ringkesan YYD05 / 20 uwis asap listrik sing bisa diisi ulang, ukurane cilik, gampang digawa, gampang dipindhah, bisa ngrokok kumelun kanthi kacepetan dhuwur ing wektu sing cendhak, nambah wektu nylametake; teknologi angin kenceng, tekanan angin super, efek knalpot kumelun kanthi jarak 1-3 meter saka lawang sing padha, kanthi efektif nyuda suhu internal titik geni, nambah visibilitas ing bangunan, ngontrol geni ing sumber geni ing omah, nyuda tingkat keracunan, nyegah ...
  • BS80 Electric expansion clamp

    BS80 Klem ekspansi listrik

    Pambuka Klem ekspansi listrik kanthi fungsi ekspansi, nyuwek, clamping lan narik (kanthi rantai traksi), bisa nindakake operasi penyelamatan beban tinggi, nggunakake paduan ringan sing kuat. Bisa dibukak sajrone 1 detik sing bisa nyuda proses nylametake. Loro batere lithium 4AH kapasitas gedhe ditagih kanthi cepet lan bisa digunakake suwe kanggo nyukupi kebutuhan lingkungan penyelamat sing kompleks. Parameter teknis utama: Tekanan kerja sing dinilai 72MPa Jarak ekspansi 650mm Max. exp ...
  • BC80 Electric cutting pliers

    BC80 Tang nglereni listrik

    Pambuka Tang pemotong listrik bisa cepet ngethok pipa, piring baja lan baja bentuk khusus komponen kendaraan lan struktur logam. Bisa dibukak ing 1s sing bisa nyepetake proses nylametake. Rong batere lithium 4AH kapasitas gedhe bisa diisi cepet lan wektu kerja bisa dawa. Temokake kabutuhan lingkungan penyelamatan sing kompleks. Parameter teknis utama: Tekanan kerja 80MPa Gunting gaya 680KN Cutting diameter puteran baja (bahan Q235) ...
  • BC350 Electric Hydraulic Cutting Pliers

    BC350 Tang Pemotong Hidrolik Listrik

    Ringkesan Tang pemotong listrik minangka alat ngluwari hidrolik terpadu, digunakake kanggo nglereni lan nyebarake operasi nylametake; catu daya kanthi mandiri, ora prelu piranti listrik eksternal, operasi portabel desain tubing kapan lan ing endi wae; komponen utama nggunakake alloy Aluminium penerbangan, kekuatan dhuwur, bobot entheng; elemen panyegel kabeh diimpor saka Jerman. Aplikasi lingkup nylametake kacilakan Lalu Lintas, kacilakan bencana, utamane cocog kanggo nylametake ing papan ...