Mbobol lawang

  • PB6 Pneumatic door opener

    PB6 Pembuka lawang pneumatik

    Pambuka Produk Pembuka lawang pneumatik PB6 minangka sistem mbukak lawang kontrol udara, sing dibutuhake alat keamanan kanggo pemadam kebakaran, anti-terorisme lan perusahaan gedhe. Keuntungan 1) Kuat: bisa mbukak lawang keamanan njero njaba lan mbukak kanthi cepet; Bisa rusak nganti 15 snap lawang keamanan Level level; minangka alat istirahat sing paling kuat sing langsung menehi pengaruh ing lawang ing jagad iki. 2) Keamanan: ora ana unsur unsur listrik, ora ana minyak hidrolik, ora wedi kobongan, bahan peledak ...
  • DB6 Electric hydraulic door opener

    Pembuka lawang hidrolik DB6 Listrik

    1.Pambuka pambobol lawang hidrolik DB6 digawe saka bahan komposit kekuatan tinggi, mula tahan tekanan dhuwur, suhu dhuwur lan kadhemen, saengga bisa digunakake ing macem-macem lingkungan sing kompleks. Awak komposit kanthi kekuatan dhuwur ndadekake bobot lan desain struktur sing apik banget, saengga bisa dipasang kanthi cepet lan gampang digunakake. Gabungan sambung cepet digunakake ing antarane macem-macem komponen pemutus hidrolik listrik DB6. The hy ...