Bidang Aplikasi

  • about us

Babagan Kita

BeijingTopsky Intelligent Equipment Group Co., Ltd. wis didegake ing taun 2003, bertekad kanggo dadi perusahaan R & D peralatan safety global sing dihormati. Kantor Pusat ing Zhongguancun Hightech Park, basis industri Jinqiao, Dumunung 3.000 meter persegi.
Modal sing ndaftar yaiku 42 yuta RMB. Kita duwe telung anak perusahaan: TOPSKY, TBD, KYCJ lsp, minangka perusahaan teknologi tinggi nasional.

PRODUK

ALAT DAYA

  • Produk sing Ditampilake
  • Rawuh Anyar
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube