Robot Control Remote Nylametake Banyu ROV-48

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Robot kontrol remot nylametake banyu ROV-48 yaiku robot telusuran banyu dangkal kontrol cilik lan robot penyelamat kanggo pemadam kebakaran, sing digunakake khusus kanggo nylametake area banyu ing skenario kayata wadhuk, kali, pantai, feri, lan banjir.
Ing operasi nylametake tradisional, para penyelamat nggawa prau kapal selam utawa menyang titik gulung banyu kanggo nylametake. Peralatan nylametake utama sing digunakake yaiku kapal kapal selam, tali safety, jaket urip, pelampung, lan liya-liyane. Cara nylametake banyu tradisional nyoba keberanian lan teknologi petugas pemadam kebakaran, lan lingkungan banyu penyelamat rumit lan angel: 1. Suhu banyu sithik: Ing akeh kahanan sing adhem banyu, yen penyelamat ora anget sadurunge diluncurake kanthi cepet, gampang kedadeyan ing kram Kaki banyu lan fenomena liyane, nanging wektu nylametake ora ngenteni wong liya; 2. Wengi: Utamane ing wayah wengi, nalika nemoni kolam pusaran, karang, alangan lan kahanan liyane sing ora dingerteni, dadi ancaman gedhe tumrap nyawa para penyelamat.
Robot kontrol remot ngluwari banyu ROV-48 bisa ngatasi masalah sing padha. Nalika ana kacilakan banyu, pelampung urip bisa dikirim kanggo nyedhaki wong sing tiba ing banyu kanggo nylametake nalika pisanan, sing wis entuk wektu sing apik kanggo nylametake lan nambah tingkat kaslametan personel.

2. Spesifikasi teknis
2.1 Bobot awak 18.5kg
2.2 Maksimum beban 100kg
2.3 Ukuran 1350 * 600 * 330mm
2.4 Jarak komunikasi maksimal 1000m
2,5 Torsi motor 3N * M
2,6 Kecepatan motor 8000rpm
2,7 Propulsi maksimal 300N
2,8 Kecepatan maju maksimal 20 knot
2.9 Wektu kerja 30min
3. Aksesoris
3.1 Siji pesawat awak
3.2 Kontrol jarak jauh 1
3.3 batere 4
3.4 krenjang tetep 1
3.5 Gulungan 1
3,6 Tali pelampung 600 meter
4. Fungsi tambahan sing cerdas
4.1 Fungsi nguwuh (opsional): Staff komando luwih gampang nindakake perintah operasi darurat menyang situs penyelamat
4.2 Ngrekam video (opsional): dilengkapi kamera anti banyu, ngrekam kahanan ngluwari
4.3 Fungsi Internet (opsional): Sampeyan bisa nggunakake Internet kanggo ngunggah data gambar, dilengkapi fungsi posisi GPS


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita