Pelampung Urip Remote-Controll nirkabel TS3

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

1. Ringkesan
Kapal daya urip nirkabel kontrol jarak jauh nirkabel yaiku robot hemat daya lumahing cilik sing bisa dioperasikake saka adoh. Bisa digunakake kanthi umum kanggo nylametake banyu sing tiba ing kolam renang, wadhuk, kali, pantai, kapal pesiar, feri, lan banjir.
Remote control diwujudake liwat remot kontrol, lan operasine gampang. Kacepetan sing ora diturunake yaiku 6m / s, sing bisa nyedhaki wong sing tiba ing banyu kanggo nylametake kanthi cepet. Kacepetan sing dikepengini yaiku 2m / s. Ana lampu peringatan sinyal seng nembus ing loro-lorone, sing bisa gampang nemokake posisi pelampung urip ing wayah wengi lan ing cuaca sing ora apik. Strip anti-tabrakan ngarep kanthi efektif bisa nyegah karusakan tabrakan ing awak manungsa sajrone proses lelungan. Baling-baling kasebut nggunakake tutup protèktif kanggo nyegah obyek asing nduwurke tumpukan. Sisih ngarep pelampung urip dilengkapi braket kamera, sing bisa dipasang nganggo kamera kanggo ngrekam informasi ngluwari. Pelampung urip duwe sistem GPS internal, sing bisa mujudake posisi sing pas.
Yen ana kacilakan banyu, pelampung urip bisa dilebokake, lan papane wong sing tiba ing banyu bisa ditemokake kanthi akurat liwat posisi GPS, pangenalan video, identifikasi manual, lan liya-liyane. bisa digunakake kanggo nggayuh posisi wong sing tiba ing banyu kanggo miwiti nylametake. Wong-wong sing tiba ing banyu ngenteni nylametake, utawa nggawa masarakat bali menyang wilayah sing aman liwat sistem tenaga, sing wis entuk wektu sing luwih larang kanggo nylametake lan ningkatake tingkat kaslametan wong sing tiba ing banyu. Nalika kahanan wong sing tiba ing banyu iku kritis, pelampung urip bisa nggawa para penyelamat supaya bisa nyedhaki wong sing tiba ing banyu supaya bisa ditulungi. Aplikasi kaya mangkene iki ngirit kekuatan fisik sing larang lan bisa ningkatake efisiensi nylametake. Yen nylametake dibutuhake ing jarak sing adoh (ing njaba jarak sing bisa dideleng), pelampung daya urip bisa kerja sama karo drone kanggo nylametake telung dimensi. Sistem penyelamatan tanpa kendhali intelijen tiga dimensi iki sing nggabungake udara lan banyu bisa nambah ruang lingkup penyelamatan lan memperkaya cara nylametake.

2. Spesifikasi teknis
2.1 Ukuran: 101 * 89 * 17cm
2.2 Bobot: 12Kg
2.3 Kapasitas mbukak nylametake: 200Kg
2.4 Jarak komunikasi maksimal 1000m
2,5 Kecepatan tanpa beban: 6m / s
2,6 Kacepetan tangan: 2m / s
2,7 Umur batere kanthi cepet: 45min
2,8 Jarak kontrol jarak jauh: 1.2Km
2.9 Wektu kerja 30min

3. Fitur
3.1 Cangkang digawe saka bahan LLDPE kanthi resistensi nyandhang sing apik, isolasi listrik, ketahanan lan tahan adhem.
3.2 Nylametake cepet ing kabeh proses: kacepetan kosong: 6m / s; kacepetan pria (80Kg): 2m / s.
3.3 Kontrol jarak jauh jinis bedhil bisa dioperasikake kanthi tangan siji, operasi iki gampang, lan pelampung urip bisa dikontrol jarak jauh kanthi akurat.
3.4 Sadhar remot jarak adoh sing paling dawa ing ndhuwur 1.2Km.
3.5 Dhukungan sistem posisi GPS, posisi wektu nyata, posisi luwih cepet lan luwih akurat.
3.6 Dhukungan ngasilake otomatis tombol siji lan bali otomatis sing akeh banget.
3.7 Dhukungan kanggo nyopir kanthi sisi loro, kanthi kemampuan ngluwari badai.
3.8 Dhukungan arah koreksi cerdas, operasi sing luwih akurat.
3.9 Cara propulsi: Propeller propeller digunakake, lan radius puter kurang saka 1 meter.
3.10 Gunakake batere lithium, batere kanthi kacepetan kurang luwih saka 45 menit.
3.11 Fungsi alarm batere sithik.
3,12 Lampu peringatan sinyal seng nembus bisa kanthi gampang nggayuh posisi garis pandhangan ing wayah wengi utawa ing cuaca sing ora apik.
3.13 Aja ciloko sekunder: Pengawal anti-tabrakan ngarep nyegah karusakan tabrakan ing awak manungsa sajrone kamajuan.
3.14 Panggunaan darurat: 1 tombol kanggo boot, boot cepet, siyap digunakake nalika tiba ing banyu.
Sertifikasi produk
Inspeksi lan sertifikasi Pusat Pengawasan Kualitas Nasional lan Pusat Inspeksi
Persetujuan Jinis Masyarakat Klasifikasi China (CCS)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita