Robot Pertempuran Fire RXR-M80D

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

1. PURWAKA PRODUK
Minangka jinis robot khusus, robot pemadam kebakaran RXR-M80D nggunakake pasokan daya batere lithium minangka pasokan listrik lan nggunakake remot nirkabel kanggo ngontrol robot pemadam kebakaran. Bisa digunakake ing, robot pemadam kebakaran duwe peran penting kanggo nylametake lan nylametake, utamane kanggo ngganti petugas pemadam kebakaran ing peralatan khusus sing nylametake geni utawa asap kebakaran.

2. Range aplikasi
Perusahaan petrokimia skala gedhe, trowongan lan nylametake geni ing kereta bawah tanah
Nylametake ing adegan kebakaran kimia sing mbebayani utawa asap asap sing padhet
Nylametake minyak, gas, kebocoran gas beracun lan bledosan, trowongan, ambruk kereta bawah tanah, lsp.

3. Karakteristik Produk
1. ★ Cepet nyopir kanthi cepet
Tekan 5.47Km / jam,
2. ★ Panggunaan multifungsi
Pertempuran geni, pengintaian

3. ★ Macem-macem jinis deteksi gas beracun lan mbebayani (opsional)
Nganti 8 jinis gas, 2 jinis paramèter lingkungan

4. ★ Akses menyang platform maya jaringan robot
Informasi status wektu nyata kayata lokasi, daya, audio, video, lan informasi deteksi lingkungan gas saka robot bisa ditularake menyang awan liwat jaringan 4G / 5G, lan bisa dideleng ing PC mburi lan terminal seluler
4. Indeks teknis utama
4.1 Mesin kabeh:
1. Jeneng: Robot Pemadam Kebakaran
2. Model: RXR-M80D
3. Fungsi dhasar: pemadam kebakaran, pengintaian lingkungan ing wilayah bencana;
4. Implementasi standar industri perlindungan kebakaran: "GA 892.1-2010 Robot Kebakaran Bagean 1 Persyaratan Teknis Umum"
5. Daya: batere lithium listrik, ternary
6. Ukuran: ≤ dawa 1528mm * jembaré 890mm * dhuwur 1146mm
7. Diameter puter: ≤1767mm
8. ★ Bobot: ≤386kg
9. Kekuwatan daya tarik: ≥2840N
10. Jarak seret: ≥40m (seret rong selang diperkaya DN80)
11. ★ Kacepetan linear maksimal: ≥1.52m / s, kecepatan variabel terus dikontrol kanthi jarak jauh
12. ★ Penyimpangan lurus: ≤1.74%
13. Jarak rem: ≤0.11m
14. ★ Kemampuan mendaki: ≥84.8% (utawa 40.3 °)
15. Dhuwur nyebrang rintangan: ≥305mm,
16. Sudut stabilitas gulung: ≥45 derajat
17. ★ ambane Wade: ≥400mm
18. Wektu mlaku terus-terusan: 2h
19. Wektu kerja linuwih: liwat uji coba stabilitas lan reliabilitas sajrone 16 jam
20. Jarak kontrol jarak jauh: 1100m
21. Jarak transmisi video: 1100m
22. ★ Fungsi pendinginan semprotan otomatis: Nduwe desain pendingin sworo banyu telung lapisan, sing nyemprotake lan adhem awak robot kanggo nggawe tirai banyu sing nutupi kabeh robot, supaya batere, motor, sistem kontrol lan kunci komponen robot ana ing operasi normal ing lingkungan suhu dhuwur; pangguna bisa ngatur suhu alarm
23. Generasi daya otomatis lan fungsi penekanan recoil: Motor utama robot nggunakake pengereman pembangkit listrik, sing ngowahi kekuwatan recoil dadi energi listrik ing pemadam kebakaran pemercik;
24. ★ crawler robot: crawler robot gelut geni kudu digawe saka karet tahan api, anti-statis lan suhu tinggi; interior crawler yaiku bingkai logam; nduweni desain proteksi anti-derailmen crawler;
25. Fungsi knotting sabuk anti banyu (opsional): liwat struktur universal dobel, bisa diputer 360 derajat kanggo nyegah sabuk banyu saka simpul
26. Fungsi selang otomatis (opsional): operasi remot kontrol nyadari selang otomatis, supaya robot bisa bali kanthi entheng sawise ngrampungake tugas
27. Terminal kontrol: gambar tipe-telung kothak lan terminal remot kontrol terpadu data
4.2 Sistem pemadam kebakaran Robot :
1. Monitor kebakaran: monitor geni tahan ledakan domestik
2. Jinis agen pemadam kebakaran: banyu utawa busa
3. Bahan: awak meriam: stainless steel, sirah meriam: oksidasi keras paduan aluminium
4. Tekanan kerja (Mpa): 1.0 (Mpa)
5. Cara nyemprot: DC lan atomisasi, bisa disetel terus
6. ★ Tingkat aliran: 80.7L / s banyu,
7. Kisaran (m): ≥84.6m, banyu
8. ★ Sudut rotasi: horisontal -90 ° ~ 90 °, vertikal 28 ° ~ 90 °
9. Sudut semprotan maksimal: 120 °
10. Kamera tindak lanjut: Kamera tindak tanduk meriam banyu, resolusi 1080P, sudhut amba 60 °
11. Fungsi nelusuri sumber panas inframerah (opsional): Kanthi fungsi pelacakan mata panas infra merah, bisa ndeteksi lan nglacak sumber panas liwat pencitraan termal inframerah.
12. Tabung umpluk: Tabung busa bisa diganti. Cara ngganti yaiku plug cepet. Monitor banyu geni bisa nyemprot banyu, umpluk lan cairan campuran, saengga bisa dijupuk siji kanggo macem-macem tujuan, lan bisa diganti ing antarane DC lan mode semprotan
4.3 Sistem pengintaian robot :
Liwat kamera inframerah sing dipasang ing pesawat awak lan kamera inframerah wajan / miring, bisa nindakake pengintaian jarak jauh kanggo kondisi lingkungan lan video situs kacilakan; lan nganakake analisis lingkungan
1. ★ Konfigurasi sistem pengintaian: 2 kamera inframerah-bukti ledakan sing dipasang ing kendaraan, 1 wajan / kemiringan infra merah
2. ★ Modul deteksi sensing gas lan lingkungan (opsional): dilengkapi sistem deteksi penyebaran darurat nirkabel kanthi cepet lan detektor suhu lan asor, sing bisa ndeteksi: suhu \ asor \ H2S \ CO \ CH4 \ CO2 \ CL2 \ NH3 \ O2 \ H2
4.4 Persepsi video robot :
1. ★ Nomer lan konfigurasi kamera: Sistem video kalebu rong kamera infrared-proof-body explosion-board ing papan lan siji pan / miring infra merah. Bisa nyadari gambar sing bisa diamati sadurunge pengamatan, tindak lanjut meriam banyu, lan penyesuaian tampilan 360 derajat;
2. Pencahayaan Kamera: Kamera ing awak bisa menehi gambar bening kanthi katerangan kurang 0,001LUX, kanthi anti-goyang dinamis; kamera kudu bisa nyekel pemandangan kanthi efektif lan jelas nalika nul padhang lan ditampilake ing layar LCD terminal operasi
3. Piksel kamera: yuta gambar definisi tinggi, resolusi 1080P, amba 60 °
4. ★ Tingkat proteksi kamera: IP68
5. Gambar termal inframerah (opsional): dilengkapi bayangan gambar infrared kanggo ndeteksi lan nglacak sumber panas; bayangan termal infrared duwe fungsi anti-goyang gambar; nduweni fungsi akuisisi gambar lan transmisi wektu nyata; nduweni fungsi telusuran sumber geni sing bisa ditampilake. Lan peralatan pengujian kudu bukti-bukti bledosan, sertifikat asli kasedhiya kanggo inspeksi
4,5 Parameter konfigurasi terminal jarak jauh:
1. Ukuran: 406 * 330 * 174mm
2. Bobot mesin kabeh: 8,5kg
3. Tampilan: layar LCD padhange kurang saka 10 inci, 3 saluran sinyal sinyal video
4. Wektu kerja: 8h
5. Fungsi dhasar: remot kontrol lan monitor nggabungake desain portebel tipe telung bukti, kanthi tali ergonomis; bisa ditonton lan dikontrol sekaligus, lan lingkungan ing sekitar adegan bisa ditampilake kanthi stabil menyang remot, sing bisa ditampilake kanthi nyata Batere, sudut lereng robot, status sudut azimuth, informasi alarm konsentrasi gas beracun lan mbebayani , lsp. ngontrol gerakan maju, mundur, lan puterane robot; kontrol meriam banyu kanggo nindakake munggah, mudhun, kiwa, tengen, DC, atomisasi, ayunan awake dhewe lan tumindak liyane. Kanthi fungsi anti-goyang gambar; kanthi akuisisi gambar tindakake meriam ngarep, mburi, lan fungsi transmisi wektu nyata, mode transmisi data yaiku transmisi nirkabel nggunakake sinyal enkripsi.
6. Fungsi kontrol mlaku: Ya, siji Joystick industri rong sumbu, siji joystick nyadari operasi fleksibel robot maju, mundur, kiwa kiwa lan tengen
7. Fungsi kontrol kamera PTZ: Ya, siji joystick industri rong sumbu, siji joystick bisa ngontrol PTZ supaya bisa munggah, mudhun, kiwa lan tengen gerakan
8. Fungsi kontrol monitor banyu: Ya, ngalih joget maneh
9. Ngalih video: Ya, ganti jogging nyetel maneh dhewe
10. Kontrol fungsi sabuk tow otomatis: Ya, saklar jog mandhiri
11. Fungsi kontrol cahya: Ya, saklar kunci dhewe
12. Piranti tambahan: tali pundhak terminal remot kontrol, tripod

4.6 Fungsi Internet :
Fungsi 1.GPS (opsional): Posisi GPS, trek bisa takon
2. ★ Bisa disambungake menyang platform manajemen maya robot (opsional): jeneng robot, model, pabrikan, lokasi GPS, daya batere, video, suhu, asor, CO2, CO, H2S, CH4, CL2, NH3, O2 bisa disambungake, data H2 ditularake menyang platform manajemen cloud liwat jaringan 4G / 5G, lan status robot bisa dipriksa kanthi nyata liwat terminal PC / seluler. Iku gampang kanggo para komandan kanggo njupuk keputusan lan manajer peralatan kanggo ngatur kabeh siklus urip robot
4.7 Liyane :
★ Skema transportasi darurat (opsional): robot trailer transportasi khusus utawa kendaraan transportasi khusus robot

5. Konfigurasi Produksi
1. Robot pengintaian gelut api sing mbledhos × 1
2. Terminal kontrol remot genggem × 1
3. Pangisi daya awak mobil (54.6V) × 1 set
4. Pangisi daya kontrol jarak jauh (24V) × 1 set
5. Antena (transmisi digital) × 2
6. Antena (transmisi gambar) × 3
7. Platform manajemen awan robot × 1 set (opsional)
8. Kendaraan transportasi darurat robot × 1 (opsional)

6. Sertifikasi Produk
1. ★ Sertifikasi perlindungan geni mesin kabeh: kabeh mesin wis ngliwati inspeksi Pusat Pengawasan lan Pusat Pemeriksaan Kualitas Peralatan Nasional, lan sing asli diwenehake kanggo referensi
2. ★ Laporan inspeksi materi crawler kanggo robot pemadam kebakaran: laporan inspeksi Pengawasan Kualitas Produk Keselamatan Tambang Batubara Nasional lan Pusat Inspeksi
3. ★ Piranti proteksi pemotongan banyu otomatis wis entuk paten panemuan liwat Kantor Properti Intelektual Negara, lan sing asli diwenehake kanggo referensi
4. ★ Nduwe perangkat lunak sistem robot pemadam kebakaran, sertifikat registrasi hak cipta piranti lunak komputer, lan nyedhiyakake sertifikat asli kanggo referensi mbesuk.
8. Sertifikat lan Laporan

8. Sertifikat lan Laporan

Certificates and Reports02Certificates and Reports03  Certificates and Reports04Certificates and Reports01


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita