Robot Bunuh Diri-Bukti lan Robot Pramuka

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

1. Ringkesan
Robot pemadam kebakaran lan pramuka RXR-MC80BD bledosan dirancang lan disertifikasi kanggo pemadam kebakaran lan pengintaian ing lingkungan eksplosif, kayata penyulingan petrokimia, panyimpenan gas minyak lan bahan bakar, uga pabrik kimia, panyimpenan, situs transportasi, lsp. Bakal mbantu kanggo nambah keamanan nylametake lan nyuda korban ing misi.

2. Fitur
1. ★ Certified-explosion-proof; IP67 & IP68
2. ★ Lacak aplikasi tahan panas, karet tahan api lan lapisan logam
3. ★ Sistem pendinginan tirai banyu otomatis
4. ★ Platform pendeteksi gas integral, kanggo ndeteksi parameter gas lan lingkungan
5. ★ Tenaga gedhe, bisa nyeret selang geni DN80 dawa 100M isi banyu
6. ★ resistensi pengaruh sing kuat, abilit-croose sing kuwat nyengkuyung,
7. ★ Kontrol remot monitor kanggo rotasi, nada lan konversi macem-macem mode penyemprotan, lan kanthi gampang ngalih ing antarane banyu lan busa
8. ★ Sistem gambar HD, monitor wektu nyata; teknologi komunikasi canggih, ngirim stabil menyang jarak sing luwih adoh. [4G / 5G upload opsional]
9. ★ Nyegah knotting lan otomatis ngeculake funtion [opsional]

3. Fungsi
1. Fungsi dhasar: pemadam kebakaran, pengintaian audio lan video, pengintaian gas beracun lan mbebayani, pengintaian lingkungan ing wilayah bencana; ★ Fungsi pangukuran suhu inframerah: dilengkapi sensor suhu inframerah ing njero lan njaba mobil kanggo ngawasi suhu internal awak mobil lan suhu lapangan
2. ★ Koleksi gambar: Iki kalebu pirang-pirang kamera inframerah definisi tinggi kanggo mujudake pengamatan arah ngarep lan mburi paningalan lan pelacakan awak robot lan meriam banyu, lan deteksi wektu nyata ing nada robot, gulung, lan sudhut azimuth, supaya operator bisa nyoba nangkep status robot lan ngasilake regane menyang terminal remot kontrol Supaya bisa nindakake operasi printah sing bener
3. ★ Koleksi swara: Robot bisa nglumpukake swara situs kanthi nyata kanggo nylametake.
4. ★ Akuisisi lingkungan: Gas terintegrasi sing ndeteksi piranti kanggo ndeteksi kontensasi gas ing dhuwur sing beda ing udara. (Deteksi zat radioaktif iku opsional).
5. ★ Deteksi mata panas (opsional): Nelusuri lan ngawasi sumber panas liwat pencitraan termal infra merah.
6. ★ Generasi daya otomatis lan nahan recoil: Kanggo nyegah recoil, motor nyopir robot nggunakake jinis sing ditemtokake, sing bisa diganti saka mode nyopir menyang mode ngasilake, ngisi batere nalika banyu disemprot.
7. ★ Nyingkiri alangan otomatis: Sensitivitas dhuwur lan sistem ngindhari alangan jarak adoh, sing bisa ngenali alangan kanthi otomatis.
8. ★ Perang jarak adoh sing gelut kanggo kargo mbebayani: Jarak kontrol jarak adoh ngluwihi 1 kilometer amarga teknologi komunikasi canggih. Robot kasebut nggunakake transmisi saluran ganda kanggo data lan video, mula petugas pemadam kebakaran bisa ngoperasikake robot saka jarak adoh menyang lokasi pemadam kebakaran, njamin keamanan penyelamatan.
9. ★ Kapasitas muatan: bingkai mawa dhiri, sing bisa ngangkut bahan nylametake menyang lokasi sing kena musibah (kayata: selang, topeng gas, respirator udara tekanan positif, sandhangan geni, alat penyelamat lan peralatan liyane); bisa nggeret Kendaraan penyelamat mlebu adegan nylametake; bisa narik alangan liwat cincin penarik
10. ★ Sambungan internet: Robot duwe fungsi komunikasi jaringan, sing bisa nyambung menyang internet, ngirim data lan menehi bukti sing bisa dipercaya menyang pusat komando. (opsional)
11. ★ Fungsi diagnosis remot: Sadhar diagnosis adoh lan analisis malfungsi robot liwat
12. ★ Rencana transportasi darurat (opsional): trailer transportasi khusus robot utawa kendaraan transportasi khusus robot

4. Spesifikasi Teknis

ROBOT
bobote 529kg Lacak Trek resistensi TEMP dhuwur
Ukurane 1305 * 800 * 1065mm Daya tarik 3800N
Kacepetan 0-1.81m / s Kemampuan munggah Stabilitas Angle 40 °
Wektu kerja 2-6jam Ngisi daya wektu 6-8Hrs
Nyebrang alangan 220mm Ambane Wading 500mm
Perlindhungan IP68 Kontrol nirkabel 1110M
Meriem Api
Malaikat semprotan MAX 120 ° kisaran Banyu 80M / Foam 73.2M
Inlet banyu 2 * DN80 Alur Banyu 80L / S-80LPS / 4800LPM busa 80L / s
Tekanan kerja 0-1.2 (Mpa) Sudut munggah Horisontal -90 ° ~ 90 ° ; bujur : -18 ° ~ 90 °
Nyingkiri alangan 2M Pendinginan mandhiri Perlindhungan gorden banyu
Munggah ndeteksi PTZ 1065mm asli, munggah 1870mm Deteksi TEMP inframerah Temp -50 ℃ ~ 350 ℃
Kontrol remot
bobote 6,5kg Sistem Kontrol Jendela 7
ukuran (mm) 410 * 310 * 70mm Layar 10 inci
Deteksi lingkungan
CO2 CO H2s CH4 asor Suhu

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita