Sistem kabut QXWB15Water (Ransel)

Katrangan singkat:


  • :
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Aplikasi
    Iki wis nggunakake teknologi aerodinamika canggih saka aplikasi rekayasa aliran sing nglibatake campuran cairan / gas kanggo nggawe sistem mist banyu seri QXW.

    Ransel
    Kita duwe spesialisasi kanggo nggunakake teknologi mist banyu ing format portebel sing menehi kemampuan pemadam kebakaran ing saindenging jagad. Produk portabel ngasilake pengirangan penting ing wektu respons, aksesibilitas sing luwih apik lan pemadam kebakaran sing efisien saengga bisa ngontrol geni ing tahap awal.

    Tas Ransel kasedhiya kanthi pilihan panggunaan uga alat napas. Sistem ransel cocog kanggo digunakake ing industri, sistem intervensi pertama ing tambang batu bara, truk pemadam kebakaran & kendaraan darurat, lepas pantai & laut.

    Spesifikasi teknis

    Tangki agen pemadam
    Kapenuhan kapasitas 15 liter
    Materi Waja tahan karat
    Tekanan kerja
    Tekanan 7,5 bar
    Botol gas propelan
    Sedheng Udhara sing dikompres
    Silinder tekanan Isi tekanan: 300bar
    Volume: 4 liter
    Sambungan katup: G5 / 8 interio
    Parameter teknis
    Wektu operasi Appr. 25 detik
    Tingkat aliran 24 liter / menit
    Suhu operasi Tmin + 5 ° C; Tmax + 60 ° C
    Piranti nggawa Wangun ergonomis
    Bedhil
    Wektu ganti Appr. 3 detik (jet kanggo nyemprot mode)
    Jarak utangan Appr. Mode jet 16 - 18m
    Appr. Mode semprotan 6 - 7m
    Rating (kinerja pemadam)
    Kelas Fire 4A (saben EN3)
    B Kelas Fire 24 B (saben EN3)
    IIB (EN 1866) (kayata: kanthi exting. Agen Moussel C)
    Ukuran
    Bobot kosong 35 kg

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita