Detektor bocor gas metana jarak jauh laser genggam (JJB30)

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

1. Ringkesan
Detektor bocor gas metana jarak jauh laser kanthi tangan minangka teknologi canggih teknologi sing ndeteksi bocor metana saka jarak sing adoh. Iki minangka produk deteksi bocor generasi anyar, sing nambah efisiensi lan keamanan inspeksi mlaku-mlaku, instrumen sing kasedhiya, akeh dikenali ing saindenging jagad.
Iki nggunakake spektroskopi laser sing bisa disetel (TDLS) kanggo ndeteksi bocor gas nganti 30 meter. Wong bisa kanthi efektif ndeteksi area sing angel digayuh utawa ora bisa diakses ing wilayah sing aman, kayata dalan sing sibuk, saluran pipa sing dipasang, menara dhuwur, pipa jarak jauh kamar sing ora diawasi lan liya-liyane. Panganggone ora mung kanthi efektif ningkatake efisiensi lan kualitas inspeksi mlaku-mlaku, nanging uga gampang supaya ora bisa digayuh utawa angel digayuh ing papan pamriksan.
Iki entheng, konsumsi energi sithik lan bisa ndhukung tugas pangukuran jangka panjang lan bisa adaptasi karo macem-macem kabutuhan lingkungan (kayata macem-macem suhu operasi lan tekanan, asor dhuwur, lan liya-liyane). Produk iki nduweni kemampuan reaksi deteksi sensitif, mung 0,1 detik kanggo entuk asil tes, akurasi deteksi nganti 100ppm-m utawa malah luwih murah lan uga bisa disesuaikan miturut cara transmisi data pelanggan, kayata Bluetooth.

2.Fitur
1. Produk sing aman sacara internal;
2. Gas (metana) iku selektif, bebas saka gas liyane, uap banyu, gangguan bledug;
3. Jarak deteksi: deteksi bocor gas sing ana metana lan metana kanthi jarak 30 meter;
4. Ukuran cilik, bobot entheng, gampang digawa;
5. Konsumsi daya sithik, bisa digunakake suwe;
7. Kinerja shockproof, anti banyu lan anti debu sing unggul;
8. Tanggepan cepet, sawetara ukuran gedhe lan akurasi ngukur dhuwur;
9. Bisa nyadari rekaman data lan fungsi transmisi Bluetooth.

3. Parameter Teknis
Metode deteksi: teori spektrum laser harmoni
Deteksi gas: CH4 (NH3 / HCL / C2H6 / C3H8 / C4-C6 opsional)
Jinis sensor: laser inframerah
Ukuran pangukuran: 0-10% vol (0 nganti 99,999 ppm-m)
Jarak deteksi: nganti 30m
Jarak deteksi sensitivitas: 0-15m, 5ppm-m
Jarak deteksi 15-30m, 10ppm-m%
Akurasi pangukuran: ± 10% @ 100 ppm-m (2m)
Wektu nanggepi: 0,1 s (1s kayata sawetara)
Weker: weker sumunar digital
Mode tampilan: LCD
Mode pengisian daya: kursi pengisi daya, 110-240VAC, 50 / 60Hz
Pasokan Daya: Baterai Lithium Rechargeable (Baterai Bisa Diisi ulang)
Jam kerja: kerja 10 jam yen wis diisi daya
Suhu kerja: -20 ℃ ~ 50 ℃
Kelembapan relatif: ≤99%
Tekanan: 80kPa-116kPa
Ukuran eksternal: 132mm × 74mm × 36.5mm
Bobot mesin: 360g
Bahan: ABS + PC
Fungsi tes mandiri kalebu fungsi tes mandhiri lan kalibrasi, tanpa prelu kalibrasi saben dinane
Kelas proteksi laser: Kelas IIIR
Sertifikasi: Exia II CT6
Kelas proteksi: IP65
Aksesoris Opsional: tali ergonomis

PIC-3 pic-1 PIC-2


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita