Robot EOD ER3 (S-1)

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan
Robot EOD umume digunakake kanggo ngatasi tugas sing gegandhengan karo bahan peledak, lan uga bisa digunakake kanggo ndeteksi medan sing angel digayuh manungsa. Manipulator EOD 6 derajat-kebebasan bisa muter ing sembarang sudut, lan bisa nyekel barang-barang abot nganti 10,5KG. Sasis nggunakake crawler + struktur ayunan dobel, sing bisa adaptasi karo macem-macem terrain lan kanthi cepet nglawan penyebaran. Sanalika, robot kasebut dilengkapi kontrol kabel lan bisa ngoperasikake jarak adoh liwat kabel kanthi gangguan jaringan. Robot EOD bisa digunakake nganggo aksesoris, kayata perusak (kayata 38 / 42mm), sistem kendali detonasi jarak jauh kanggo bahan peledak, lsp. Manipulator yen dilengkapi perusak bahan peledak, ngidini bahan peledak ing situs.

Fitur
1. ★ Wangun struktural ing ngarep 2 ayunan + crawler
Cocog kanggo medan kompleks lan bisa nambah kinerja nyebrang alangan;
2. ★ Mode kontrol nirkabel + kabel
Gunakake kontrol kabel supaya bisa digunakake ing lingkungan gangguan;
3. ★ Portable
Kendaraan ukurane cilik lan bobote, lan bisa cepet dipasang ing lokasi;
4. ★ Umure batere kuwat
Nggunakake batere kapasitas gedhe, wektu kerja bisa nganti 8 jam;

Spesifikasi Teknologi

Robot lengen-Manipulator

 Rotasi crawler: 0-360 ° Lengan tengah: 0-270 ° Lengan gedhe: 0-180 °  Sasis : ± 90 °
Crawler : 360 ° (terus  Mbukak sawetara: 0-200mm Kekuatan rebutan : 5.5-10.5kgs

Sistem nyopir

Radius bunder: puteran otomatis Kacepetan : 0-1.2m / s : CVT
Dhuwur nyebrang alangan: 200mm Kemampuan pendakian: ≥40 °

Sistem gambar

 Kamera: awak robot (PTZ) * 2 & manipulator * 2 Piksel : 720P

Sistem Kontrol

Ukuran remot: 418 * 330 * 173mm

Bobot: 8kgs

LCD: 8 inci

Tegangan: 12V

Jarak kontrol kabel : 60m ★ jarak kontrol nirkabel : 500m

Parameter fisik

 Ukuran : 810 * 500 * 570mm Bobot: 58.5kgs
Tenaga: Baterai lithium listrik, ternary Tingkat proteksi: IP66

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita