Beijing topky melu upacara peluncuran wulan keamanan kerja wilayah otonomi mongolia utama.

Tanggal 1 Juni, kegiatan "Wulan Produksi Keselamatan" Wilayah Otonom diluncurake ing Ulan Qab. Iki minangka "Wulan Produksi Keamanan" sing kaping pitulas, lan tema acara kasebut yaiku "Urip Pisanan, Pengembangan Keselamatan"

Ing papan utama acara "Wulan Produksi Keamanan" ing wilayah otonom, ana saklawasé 300 konsultan situs produksi aman dikirim ing acara kasebut, lan padha nyekseni partisipasi ing "latihan pemadam kebakaran ing papan sing padhet penduduk", konsultasi lan pemadam kebakaran kegiatan tampilan peralatan darurat. Dikerteni meh 100 petugas pemadam kebakaran, luwih saka 20 petugas pemadam kebakaran lan macem-macem kendaraan darurat melu acara iki; luwih saka 30 penyelamat medis, 3 ambulans, lan 3 wong sing nandhang kasusahan dikirim. Beijing Lingtian nggawa robot knalpot kumelun perang lan robot pemadam kebakaran menyang Wulan Produksi Keamanan Wilayah Otonomi Mongolia.

图片5

Robot pemadam kebakaran

katrangan produk

Robot pemadam kebakaran nggunakake desain crawler + swing arm + wheel chassis, sing bisa adaptasi karo macem-macem kompleks ing lingkungan penyelamat. Dilengkapi karo piranti deteksi lingkungan kanggo ndeteksi data lingkungan ing situs nalika mateni kobongan. Robot deteksi pemadam kebakaran kasusun saka papat bagean: awak utama robot, monitor geni, piranti deteksi lingkungan, lan kothak remot kontrol. Peran utama yaiku ngganti petugas pemadam kebakaran supaya bisa mlebu ing adegan sing gampang kobongan, mbledhos, beracun, kurang oksigen, asap kandel lan kacilakan bencana mbebayani liyane kanggo ngetrapake pemadam kebakaran lan penyelamatan, deteksi kimia, lan deteksi lokasi pemadam kebakaran.

Fitur

1. Desain sasis robot deteksi asap gelut geni yaiku crawler + swing arm + jinis roda. Tangan lan crawler dobel ing ngarep lan mburi bisa nyebabake macem-macem terrain sing kompleks. Cincin njero logam digunakake kanggo ban, sing ora mung nambah kacepetan mlaku, nanging uga karet bisa mencair ing suhu dhuwur. Sawise iku, sampeyan isih bisa mlaku.

2. Sistem transmisi nirkabel 4G bisa bebarengan ngirim data pemantauan video lan lingkungan menyang pusat komando liwat komunikasi jaringan, nyadari sistem komando pemadam kebakaran "telung-siji".

3. Data lan video nggunakake transmisi enkripsi dual-saluran, jarak komunikasi sing dawa, anti-gangguan sing kuat, lan jarak kontrol nirkabel 1000 meter.

4. Ngadopsi batere daya kapasitas gedhe ditambah karo motor DC dual, desain modular, manuver sing dhuwur.

5. Awak mobil nggunakake sistem pasokan banyu dobel, sing bisa nggawa sabuk banyu 100-meter 80-meter kanggo lelungan.

6. Monitor geni mbatalake nyapu nyapu, arus langsung, lan langsung ora bisa disetel.

7. Piranti semprotan proteksi dhiri kanthi kabut banyu sing apik, perawatan pendinginan

8. Pemantauan online, peringatan dini, pencegahan lan kontrol gas beracun lan mbebayani, radiasi nuklir, radiasi termal, suhu lan asor ing situs penyelamatan.

9. Cocog kanggo operasi lingkungan minyak bumi lan petrokimia.

10.4 saluran kamera inframerah definisi tinggi kanggo entuk mode panorama panorama.


Wektu kiriman: Mar-10-2021