Piranti pemadam kebakaran umpluk udara sing dikompres, nemesis geni kimia

Piranti pemadam kebakaran busa udara kompres

Kanthi kamajuan proses modernisasi kanthi cepet, kahanan kobongan saya saya rumit. Utamane, perusahaan petrokimia ngalami kahanan darurat ing proses produksi saben dinane. Sawise ana kacilakan bencana kimia sing mbebayani, nyebar kanthi tiba-tiba, cepet lan akeh gawe piala. , Ana macem-macem cara cilaka, deteksi ora gampang, nylametake angel, lan lingkungane wis reget. Kanggo nanggepi kahanan darurat kayata lingkungan gas beracun lan mbebayani, nylametake ing papan cilik, gelut geni darurat kanthi macem-macem jinis geni, lan dekontaminasi polusi kimia, peralatan individu asring duwe peran penting.
Pangembangan peralatan pemadam kebakaran lan dekontaminasi individu domestik relatif mundur lan diwatesi karo metode foaming tekanan negatif. Prinsip umpluk iki wis suwe diilangi amarga efek busa sing ora nyenengake. Prinsip umpluk tekanan positif adhedhasar sistem kafe (busa udara kompres) dadi saya populer ing lapangan gelut geni lan dekontaminasi.

Fitur

1. Gabungan panggilan udara lan fungsi pemadam kebakaran umpluk kanggo nglindhungi keamanan pribadi

Perangkat napas hawa-napas lan busa pemadam kebakaran kanthi pinter nggabungake alat napas udara karo alat pemadam kebakaran umpluk. Nalika digunakake, topeng napas kanthi efektif ngalangi gas beracun sing digawe sajrone pembakaran lan polusi kimia supaya ora nyebabake awak manungsa. Topeng kasebut nganggo jendela mripat siji lan jendhela gedhe. Lensa sesanti, liwat kontrol arah aliran udara inhalasi, nggawe lensa mesthi bening lan padhang sajrone nggunakake topeng pasuryan lengkap, nglindhungi pasuryan nalika ora ngalangi garis pandang.
Prinsip umpluk tekanan positif sing luwih maju ing piranti iki nggawe busa stabil lan multiplier dhuwur. Sawise wong-wong ing adegan geni ditutupi kabeh semprotan awak, lapisan pelindung bisa digawe kanggo nglindhungi saka karusakan nyala api lan nglindhungi operator lan obyek sing nggoleki lan nylametake.

 

news

2. Desain knapsack pancen gampang digawa
Perangkat napas hawa-napas lan geni pemadam kebakaran nggunakake desain knapsack lan gampang digawa. Piranti kasebut kompak ing struktur, cepet obah ing sisih mburi, bebas tangan, kondhisi kanggo menek lan ngluwari, lan bisa nyukupi kabutuhan operator kanggo nindakake operasi pemadam kebakaran darurat lan dekontaminasi ing lorong lan ruang sempit. Fitur struktural iki ndadekake piranti mpb18 cocog kanggo macem-macem terrain lan aplikasi sing kompleks. Jembar banget.

3. Tingkat pemadam kebakaran dhuwur
Piranti pemadam udara-nggunakake napas udara lan busa umume duwe rating pemadam kebakaran 4a lan 144b, sing ngluwihi kapasitas pemadam kebakaran alat pemadam kebakaran portebel kaping pirang-pirang. Piranti iki bisa mateni kobongan minyak 144 liter amarga kebakaran bensin angel.

4. Jarak semprotan dawa
Amarga radiasi panas saka sumber geni ndadekake wong angel nyedhaki, dadi angel kanggo alat pemadam kebakaran biasa nggunakake kapabilitas pemadam kebakaran. Jarak semprotan alat pemadam udara-napas lan pemadam kebakaran umume nggunakake 10 meter, yaiku kaping telu saka alat pemadam kebakaran bubuk garing lan 5 kali pemadam kebakaran gas Times. Luwih aman yen operator bisa mateni geni sing adoh saka sumber geni, lan kondhisi psikologis luwih stabil, sing bisa nambah efek pemadam kebakaran.

5. Isi lan panggunaan bola-bali ing situs
Piranti napas kanthi napas udara lan busa busa ora meksa tekanan, mula bisa diisi kapan wae lan ing endi wae. Bahane tong kasebut anti-korosi lan bisa diisi banyu seger, banyu segara, lsp. Sawise nyemprotake ember cairan pemadam api ing situs, njupuk banyu ing sacedhake lan dicampur karo cairan busa asli. Bisa digunakake maneh tanpa aduk, lan kemampuan pemadam kebakaran tikel kaping pindho.

6. Keamanan tigaology njamin telung lapisan
Lapisan pertama perlindungan: alat pemadam udara-panggunaan ganda lan busa busa nggunakake silinder gas komposit luka-serat standar. Silinder gas duwe ciri bobot entheng, tekanan bantalan dhuwur lan kinerja keamanan dhuwur. Saiki iki silinder Gas keamanan paling dhuwur ing donya.
Perlindhungan tingkat kaping pindho: reducer tekanan piranti dilengkapi katup safety kanggo nglindhungi tekanan output saka reduksi tekanan saka kakehan. Nalika tekanan output ngluwihi 0.9mpa, katup safety bakal mbukak kanthi otomatis kanggo ngatasi tekanan kanggo nglindhungi operator saka tekanan dhuwur.
Perlindhungan level kaping telu: alat pengukur tekanan digunakake ing dada operator, lan alat alarm tekanan rendah dipasang. Nalika tekanan silinder gas luwih murah tinimbang 5.5mpa, alarm bakal muni weker sing landhep kanggo ngelingake operator manawa tekanan silinder gas ora cukup lan ngevakuasi adegan kanthi tepat.

7. Resik lan ramah lingkungan
Debu saka alat pemadam kebakaran bubuk garing ngrusak lingkungan lan ngganggu saluran pernapasan manungsa. Bisa nyedhot nalika digunakake ing lingkungan sing kurang sirkulasi hawa. Perangkat napas udhara lan busa geni sing bisa mateni piranti dual-tujuan nggunakake agen busa multifungsi sing ramah lingkungan. Umpluk sing disemprot ora duwe iritasi ing saluran napas lan kulit manungsa. Umpluk bakal mudhun kanthi alami sajrone sawetara jam lan ora bakal ngrusak lingkungan sekitar. Gampang ngresiki situs sawise digunakake. Ngleksanakake kabijakan pembangunan perlindungan lingkungan nasional.

8. Kauntungan dekontaminasi
Piranti ganda-napas udara-napas lan umpluk geni, uga duwe kaluwihan nyata ing dekontaminasi amarga karakteristik struktural dhewe. Barel anti-korosif lan bisa diisi karo solusi dekontaminasi sing cocog miturut jinis racun; nozel bisa dicopot lan gampang diganti. Lan nduweni karakteristik efek atomisasi sing apik, persimpangan aliran mist multi arah, area jangkoan gedhe lan adhesi sing kuat. Kanthi fungsi panggilan udara dhewe, kanthi cepet lan efisien bisa disinfeksi wong, kendaraan, peralatan lan fasilitas, sumber polusi, lsp. Kanthi efektif ngisolasi sumber infeksi lan nyegah panyebaran polusi.

9. Keuntungan ngrusak lan nyegah kerusuhan
Nambahake agen iritasi ing piranti iki dadi senjata pencegahan kerusuhan. Jarak semprotan 10 meter lan kapasitas gedhe 17l njamin kemampuan nyegah kerusuhan sing kuat kanggo produk kasebut.
Produk iki digunakake kanthi akeh ing petugas pemadam kebakaran, kimia, pengiriman, minyak bumi, pertambangan lan departemen liyane, kanggo petugas pemadam kebakaran utawa penyelamat kanthi aman lan efektif nindakake perang, nylametake, ngatasi bencana lan nylametake ing macem-macem lingkungan kanthi asap kandhel, gas beracun, uap utawa kurang oksigen. Pakaryan pitulungan.


Wektu kiriman: Mar-10-2021