[Rilis produk anyar] Detektor gas komposit cerdas nirkabel nggabungake deteksi multi-gas lan deteksi video, kanthi fungsi upload 4G

Miturut statistik sing ora lengkap, akeh kacilakan api petrokimia disebabake kebocoran gas. Yen bocor ditemokake sadurunge, bebaya sing bisa didhelikake bisa uga bisa diilangi. Kajaba iku, kebocoran gas uga bakal nyebabake kerusakan lingkungan atmosfer, sing mbutuhake wektu lan angel banget kanggo ngatur.
Adhedhasar iki, detektor gas wis dadi salah sawijining instrumen umum sing digunakake ing produksi industri, sing bisa ndeteksi konsentrasi zat beracun lan mbebayani, lan uga bisa ndeteksi jinis gas ing lingkungan, lan njupuk langkah-langkah penyelamatan sing cocog adhedhasar asil deteksi.

 

Ing kahanan normal, detektor gas nemokake bocor kanthi ndeteksi konsentrasi gas ing titik penyegelan peralatan, nanging amarga ana sawetara faktor obyektif utawa pertimbangan keamanan, titik penyegelan tartamtu angel dideteksi. Contone, yen lokasi titik panyegelan ora bisa ditemokake para inspektur, lan titik penyegelan ana ing wilayah sing mbebayani, macem-macem faktor sing mbatesi kemajuan nylametake. Ing wektu iki, detektor gas komposit cerdas nirkabel dibutuhake!

 

katrangan produk
Detektor gas komposit nirkabel iR119P nirkabel (sabanjure diarani detektor) bisa bebarengan lan terus-terusan ndeteksi lan nampilake konsentrasi metana CH4, oksigen O2, karbon monoksida CO, hidrogen sulfida H2S lan belerang dioksida SO2. Data lan lingkungan gas sing dikoleksi Data kayata suhu, lokasi piranti, lan audio lan video langsung diunggah menyang platform liwat transmisi 4G kanggo manajemen nirkabel.
Monitor nggunakake desain tampilan anyar, apik lan awet. Kanthi fungsi alarm sing ngluwihi wates, yen data sing diklumpukake ngluwihi watesan, piranti bakal langsung nguripake geter lan alarm swara lan cahya lan ngunggah data menyang platform saiki. Produk kasebut bisa ngunggah informasi ngawasi lan ngawasi macem-macem detektor, lan nggawe platform sistem pemantauan lan pemantauan multi-fungsi kanggo papan kerja khusus, lan dhukungan kertu memori 256G kanggo nyimpen video operasi ing situs.

 

Fitur

 

● Deteksi gas presisi tinggi: Staf ing situs sing nggawa instrumen kasebut bisa milih manawa lingkungan sekitar aman miturut informasi konsentrasi gas sing ditampilake dening instrumen kasebut, kanggo nglindhungi nyawa lan properti para staf.
● Alarm swara lan cahya sing luwih winates: Nalika instrumen ndeteksi yen gas sekitar wis ngluwihi standar, langsung bakal muni lan alarm cahya kanggo ngelingake staf ing lokasi kanggo evakuasi tepat wektu.
● Kurva konsentrasi gas: kanthi otomatis nggambar kurva konsentrasi gas adhedhasar informasi deteksi, ndeleng perubahan konsentrasi gas sacara real-time, lan menehi data sing kuat kanggo ngramal kedadeyan kacilakan sadurunge.
● transmisi 4G lan posisi GPS: unggah data gas sing dikoleksi lan posisi GPS menyang PC, lan level ndhuwur ngawasi kahanan ing situs kanthi nyata.
● Aplikasi multi-adegan: Penguji tahan debu lan tahan banyu IP67, cocog kanggo digunakake ing macem-macem acara sing kompleksPic-1 Pic-2 Pic-3


Wektu kiriman: Mar-31-2021