Kantor Pertahanan Hutan Nasional lan papat departemen liyane bareng-bareng ngatur lan nindakake operasi khusus ing manajemen sumber api liar lan investigasi lan ukuman panggunaan geni ilegal.

Supaya bisa ngontrol kanthi efektif geni liar sumber, investigasi banget lan ngukum panggunaan geni ilegal, lan nyuda faktor manungsa sing nyebabake kebakaran alas lan padang rumput, Kantor Pencegahan Hutan Nasional, Administrasi Kehutanan lan Suket Negara, Menteri Keamanan Publik, lan Kementerian Manajemen Darurat bebarengan ngetokake kabar sawetara dina kepungkur lan mutusake diwiwiti saka 1 April. Saka Januari nganti 20 Desember, tumindak khusus dikelola bebarengan ing rong tahap kanggo ngontrol sumber kebakaran liar lan neliti lan ngukum nggunakake geni ilegal.

Pemberitahuan kasebut mbutuhake kabeh lokalitas kudu sinau kanthi tliti lan ngetrapake semangat instruksi penting Sekretaris Jenderal Xi Jinping babagan kerja pemadam kebakaran hutan lan padang rumput, lan sesuai karo pandhuan Perdana Menteri Li Keqiang, tundhuk marang kabeh rantai "nyegah, nyegah bebaya, lan nyegah pelanggaran "," diwiwiti wiwitan, kenek cilik, kenek "Manajemen, manajemen terpusat penyakit degil utama sing nyebabake kebakaran kayata kebakaran kanggo pertanian, kobongan kanggo korban, lan ngrokok ing alam liar, nggawe lan ningkatake mekanisme jangka panjang kanggo pamriksa mandhiri lan koreksi diri saka bebaya geni sing didhelikake, investigasi kanthi ketat lan ukuman panggunaan geni ilegal ing alas lan padang rumput miturut hukum, lan kanthi tegas ngatasi sebab-sebab gawean manungsa. Kebakaran alas lan padang rumput asring kedadeyan, njupuk langkah-langkah ketat kanggo nyegah kebakaran lan korban alas lan alas sing serius lan gedhe, ngupayakake njaga keamanan ekologis nasional, keamanan nyawa lan properti masarakat, lan harmoni lan stabilitas sosial, lan nggawe sing apik lan lingkungan sing aman kanggo "Rencana Lima Taun kaping 14" kanggo miwiti sing apik lan miwiti sing apik, Kanggo ngrayakake abad kaping madeg partai kanthi prestasi sing luar biasa.

Wara-wara kasebut negesake manawa kudu nindakake promosi level tinggi, kerja sama sing terkoordinasi, kanthi tegas ngetrapake tanggung jawab partai lan pamrentah, lan tanggung jawab dobel saka siji jabatan, kanthi efektif nguatake tanggung jawab kepemimpinan komite lan pamrentah partai lokal, kanthi tegas ngetrapake tanggung jawab macem-macem departemen, ngiyatake koordinasi, lan mbentuk koordinasi sing lancar, kerja sama sing raket, lan penjadwal efektif mekanisme kerja Urutan. Kita kudu terus-terusan ngatur geni miturut angger-anggering Toret, nggawe garis pertahanan sing kuwat, wani luwih angel tumindak, lan kanthi tliti nyelidiki lan nangani pelanggaran panggunaan geni sing sesuai karo angger-anggering Toret, lan wong-wong sing dadi tindak pidana bakal diselidiki tanggung jawab pidana sesuai karo ukum. Coba waca kontrol proses, investigasi, inspeksi, lan mbenerake sekaligus. Beri perhatian marang popularitas hukum, nindakake pendhidhikan peringatan, pengacara pencegahan geni aktif, nggawe swasana pencegahan geni sing kuat, ningkatake konsep masarakat babagan aturan ukum, lan nggawe garis pertahanan ideologi nasional. Kita kudu ngetrapake gejala lan panyebab utama, ngupayakake asil praktis, terus ningkatake undang-undang lan peraturan, ningkatake standar lan peraturan, nguatake sistem penegak ukum, ngencengi rantai tanggung jawab, lan menehi jaminan hukum sing kuat kanggo implementasine adhedhasar ukum manajemen geni lan manajemen geni.

Pemberitahuan kasebut negesake manawa kabeh lokalitas kudu ngiyatake organisasi lan kepemimpinan, ngetrapake tanggung jawab partai lan pamrentahan sing padha, lan nyipta klompok sing nyebabake tumindak khusus kanggo nyusun rencana kerja adhedhasar kondisi nyata, lan kabeh departemen sing relevan kudu koordinasi kanggo maju lan mbentuk pasukan gabungan. Sampeyan kudu fokus ing area utama, terus ngawasi bagean sing rentan karo risiko, nguatake aplikasi teknologi modern kayata penginderaan jarak jauh satelit, pengawasan cerdas, drone, lan data gedhe, lan ningkatake level pelaksanaane hukum lan kemampuan pengawasan . Kita kudu ngerti karakteristik lan hukum, kanthi tliti nyinaoni sebab-sebab kebakaran, golek ukum geni, nemtokake sumber masalah, njlentrehake mekanisme jangka panjang kanggo pamriksan mandhiri lan koreksi diri saka masalah sing didhelikake, lan nyegah banget kebakaran alas lan padang rumput. Kita kudu ngupayakake efektifitas pamrentahan, mbayar manungsa waé kanthi tliti kanggo ngontrol proses, priksa manawa mbenerake pamrentahan, investigasi penegak ukum, pengawasan lan pandhuan ditindakake sajrone proses tumindak khusus, ngatur kekuwatan supaya bisa maju kanggo ngiyatake pandhuan, kanthi cepet mbenerake masalah nalika ana masalah, nggawe arah sing jelas, njlentrehake langkah-langkah pahala lan paukuman, lan entuk dendha sing dhuwur Nyalahake panggunaan geni ing zona geni nalika cuaca bebaya geni. Sampeyan kudu ngiyatake pendhidhikan peringatan, mbabarake pelaku geni lan kasus panggunaan geni kanthi ilegal ing wektu sing tepat, nyiyapake tim khusus kanggo kebakaran kanthi pengaruh sing luwih gedhe, ngukum pelaku kanthi ketat lan cepet miturut ukum, nggawe efek pencegahan sing kuat, ningkatake kesadaran hukum lan kesadaran perlindungan kebakaran rakyat, lan gumantung marang masarakat kanthi akeh. 1. Gerakke massa lan bangun garis pertahanan sipil sing kuat kanggo pencegahan lan pengendalian geni. Sampeyan kudu nyengkuyung kanthi aktif pambangunan sistem, mematuhi kombinasi "deblocking", nggawe lan ngapikake peraturan lan peraturan teknis sing relevan kanggo manajemen lan kontrol sumber api liar, njelajah langkah-langkah lan cara manajemen sumber api sing cocog karo lokal sing nyata. kahanan, lan kanthi tegas mungkasi panggunaan geni ing ilegal.QXWB-22 Forest Fire Mobile High Pressure Water Mist Fire Extinguishing Device03


Wektu kiriman: Apr-02-2021