Detektor urip Radar YSR

Katrangan singkat:


  • :
  • Detail Produk

    Tag Produk

    YSR Radar Life Locator nggunakake teknologi radar ultra wideband (UWB) kanggo nambah kemungkinan nylametake sawise runtuh struktural amarga cuaca, geni utawa serangan bencana, longsor, banjir bandhang, gempa bumi utawa bencana alam liyane. Penemu urip
    cocog banget kanggo ngluwari nyawa, nemokake korban kanthi ngrasakake gerakan napas cethek. Rentang kerja luwih saka 25m. Locator panguripan Radar YSR kabukten dadi alat efektif kanggo ndeteksi pratandha urip kaya napas lan gerakan ing bangunan sing ambruk.

    Iki kalebu sensor Radar lan PDA. Radar ngirim data menyang PDA liwat WIFI. Lan operator bisa maca info ndeteksi ing PDA. Jarak luwih adoh, resolusi dhuwur lan panggunaan luwih gampang tinimbang piranti liyane.

    Aplikasi:

    Pencari panguripan YSR bisa digunakake ing gempa bumi, longsor, banjir bandhang utawa bencana alam liyane.

    Fitur:

    Portable lan entheng

    Jangkauan deteksi sing apik banget

    Bisa ing kahanan angel

    Operasi sing gampang, ora perlu latihan profesional

    Gampang dipasang

    Kebutuhan daya sithik

    Spesifikasi:

    Tipe: radar ultra wideband (UWB)

    Deteksi gerakan: nganti 30m

    Deteksi napas: nganti 20m

    Akurasi: 10 CM

    UKURAN PDA: LCD 7 inci

    Jangkauan nirkabel: nganti 100m

    Sistem Windows: windows mobile 6.0

    Wektu wiwitan: kurang saka 1 menit

    Wektu batere: nganti 10 jam

    V9 Explosion-proof wireless audio and video life detector01 V9 Explosion-proof wireless audio and video life detector02


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita